2 lamines de pasta de full
2 ous per la crema + 1 ou per pintar
1 ampolla petita de nata liquida de cuina espessa
3 cullerades de sucre + una mica per posar per sobre
1 pessic de sal
1 mica de pell de llimona ratllada
1 pessic de canyella
Melmelada d´alberoc
Pomes pelades
2 cullerades de farina ( 1 per la crema, l altre per posar les pomes en remull )
Preparació
1.- Tallar les pomes de llesques primes, reservar amb aigua i una cullerada de farina ( així no queden negres)
2.- Estirar una de les lamines de pasta de full sobre una safata de forn, de l´altre lamina que tenim reservar, tallarem 4 tires ( dues de curtes i dues de llarges, mullarem amb una mica d´aigua perque s´enganxin i les posarem a tot voltant de la primera base que tenim la safata de forn, es un marge, pintar l ´interior lleugerament amb melmelada d´albercoc ( no punxar.la).
3.- Seguidament i posarem a sobre les pomes de forma ordenada.
3.- Batre dos ous + nata+ canyella+ sucre + sal + pell de llimona ratllada + farina i abocar per sobre les pomes.
4.- Tallarem a tires la resta de la pasta de full que tenim i formarem un enreixat per sobre de tota la coca, pintarem amb ou batut i ensucrarem.
5.- Enfornar a 190 graus uns 30 minuts ( controlar,cada forn es diferent )
A gaudir i bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna