TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 21 de novembre del 2012

Com tenir Pa ratllat fet a casa



Mai m'ha agradat comprar el pa ratllat, doncs sempre penso que és pa reciclat a saber d'on

Aquesta és la meva proposta ..i funciona

Fem llesques de pa que no sigui del dia, el torrem una mica i el triturem, fi, gruixut...al nostre gust i necesitats, el guardem en un pot hermètic, i a gaudir

* També es pot congelar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

22 comentaris:

  1. Y no se humedece??? voy a probar!!! Besicos :)

    ResponElimina
  2. Es el mejor pan para rebozar, siempre viene de maravilla aprovechar los restos de buen pan para hacerlo..

    Un beso guapa,

    ResponElimina
  3. Mejor que el de compra!! gracias por el consejo
    Bss

    ResponElimina
  4. Pues me gusta tu propuesta y además siempre es mejor lo de casa.

    besos

    ResponElimina
  5. Jo el prepare sempre a casa desde que tinc la Thermomix.
    També el faig amb all i julivert però aquest l'aguarde al congelador.
    B7S

    ResponElimina
  6. Hace tiempo que no lo hago, pero creo que me voy a animar, besos

    ResponElimina
  7. Una bona recepta d'aprofitament que a més de pràctica té molt bon resultat!

    ResponElimina
  8. Susanna me parece genial lo del pan, yo hace tiempo que no compro pan rallado, yo te propongo que pruebes de otra forma. Imagino que conocerás el famoso Panko, pues yo rallo el pan del día anterior, que no esta seco y lo congelo, los empanados con es pan quedan super crujientes. Hay que ahorrar y no estamos para tirar nada de comida, que hay mucho hambre en el mundo.Besos.

    ResponElimina
  9. Esto siempre nos saca de un apuro verdad?? prueba a rallar galletas María... quedan unos rebozados súper ricos
    Un abrazo!!!

    ResponElimina
  10. Me gusta mucho el pan rallado casero….. yo tampoco lo suelo comprar salvo caso de máximo apuro

    ResponElimina
  11. No l'he torrat mai abans de ratllar-lo. Prenc nota.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Hola Susanna. también creo que es mucho mejor hacer nuestro pan rallado.
    En cuanto a tu pregunta de la crema de castañas, la compro en el Hipercor, la de Cuevas es estupenda y Hero tiene una que tampoco está mal. También puedes hacerla ahora que es el tiempo de las castañas. En la elaboración he puesto la receta. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  13. PUES TIENES RAZÓN Y ADEMÁS LOS PLATOS REBOZADOS CON PAN DE CASA QUEDAN MUCHO MAS GORDITOS Y CON OTRO SABOR. UN BESITO.

    ResponElimina
  14. Nunca lo hago en casa, pero es una buena idea, además lo de que se puede congelar me ha encantado

    Abrazos

    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  15. Hola guapa, muchas gracias por tu visita y por quedarte, no conocía tu blog, es fantástico y tus recetas estupendas, así que me quedo a seguirte, no quiero perderme nada!!
    Besitos

    ResponElimina
  16. Susana gracias por tu visita, no conocía tu blog y me quedo aquí :)

    Cuando hago pan rallado casero le pongo unos ajitos crudos y perejil fresco y no te imaginas el olor y sabor que tiene ¡¡¡ y también se puede congelar :)

    Besitos y Buen Fin de Semana

    ResponElimina
  17. Hola Susanna això de congelar-lo m'ha agradat molt!!!

    ResponElimina
  18. No sabia que es podia congelar, gracies per el secret.

    ResponElimina
  19. Bona tarda,

    El meu nom és Silvia Nicolàs i són l'autora d'un blog que he començat fa poc anomenat "La Carabassera Moderna".

    Feia temps que pensava en la manera de compartir maneres de ser més autosuficients i sostenibles a través de receptes i idees de coses que podem fer a casa en comptes de comprar-les fetes. És per això que he començat aquest blog dedicat a les persones autosuficients i rebels, com la Carabassera.

    És un blog senzill i amb poques publicacions encara, però que espero que vagi creients i sigui un bon espai per compartir i fer xarxa.

    En una de les publicacions, amb el títol "Deixa de comprar pastanaga tallada! 30 coses que pots fer tu mateix en comptes de comprar-les ", comparteixo una recepta de la vostra pàgina per fer Pa ratllat.

    Us escric per fer-vos coneixedors d'aquest link a la vostra pàgina en el meu blog. Si no us sembla bé que hi sigui, tranquil·lament m'ho podeu fer saber i el retiraré.

    lacarabassera.blogspot.com

    Salutacions,

    Silvia Nicolas
    àlies la carabassera moderna


    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...