Ingredients
Ous
Sal
Oli d´oliva
Botifarra negra
Pebrot vermells
Una mica de sucre
Alls tendres
Preparació
Netegem i tallem a trossets els alls tendres, seguidament els passem per una paella amb una mica d'oli d'oliva, mentre batem els ous i quan els alls comencin a prendre color els barrejarem amb els ous i farem la truita
Tallar els pebrots a trossos petits i els saltejarem en oli d'oliva, una mica de sal i una cullerada de sucre, fins que agafin color.
Tallarem rodanxes de botifarra negra i sense oli les saltejarem en una paella durant uns minuts.
Muntar el plat i ....
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna