Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 22 de març de 2015

Truita d´alls tendres, pebrot caramel.litzat i botifarra negra


Ingredients
Ous
Sal
Oli d´oliva
Botifarra negra
Pebrot vermells
Una mica de sucre
Alls tendres

Preparació
Netegem i tallem a trossets els alls tendres, seguidament els passem per una paella amb una mica d'oli d'oliva, mentre batem els ous i quan els alls comencin a prendre color els barrejarem amb els ous i farem la truita

Tallar els pebrots a trossos petits i els saltejarem en oli d'oliva, una mica de sal i una cullerada de sucre, fins que agafin color.

Tallarem rodanxes de botifarra negra i sense oli les saltejarem en una paella durant uns minuts.

Muntar el plat i ....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...