Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de març de 2011

Pastís New York Cheesecake


Ingredients
1 placa de pasta brisa
3 ous
1 iogurt grec
1 pell de llimona ratllada
1 pessic sal
90 grams de sucre
200 Philadelphia light
200 nata de montar
1 cullerada Maizena
1 Kg. de cigrons o fesols secs , ( que guardarem especialment per aquests afers )

Preparació
Preescalfar el forn a 190 c.

Folrar un motllo ,millor si es rodó i  que es podi desmuntar de 24 cm. , amb paper vegetal,  tot seguit i posarem la placa de pasta brisa, eliminar la resta de massa que surti del motllo ,  la cobrirem amb un altre paper vegetal i el farcirem de cigrons o mongetes ( això es perquè al coure agafi bona forma ) la tindrem al forn 10 minuts,  treure els cigrons , el paper de sobre la massa i reservar.

Barrejar en un recipient la resta d´ingredients , batre amb moderació , perquè no agafi un excés d´aire, doncs al coure ens faria que la barreja s´inflés en el forn, i abocar-la per sobre de la massa pre-cuita.

Depenen  de la mida del motllo i del forn, fornejar sobre 30/ 40 minuts

Deixar en el motllo fins que el pastís estic tebi i acabar de  refredar sobre una reixeta.

* Es pot fer en un motllo més petit i que quedi més alt, però a casa ens agrada així.
* Es pot servir tal qual,  amb una cobertura de melmelada, amb fruita fresca, nata muntada, espolçat de sucre pols..
* Guardar a la nevera.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...