Ingredients
1 placa de pasta brisa
3 ous
1 iogurt grec
1 pell de llimona ratllada
1 pessic sal
90 grams de sucre
200 Philadelphia light
200 nata de montar
1 cullerada Maizena
1 Kg. de cigrons o fesols secs , ( que guardarem especialment per aquests afers )
Preparació
Preescalfar el forn a 190 c.
Folrar un motllo ,millor si es rodó i que es podi desmuntar de 24 cm. , amb paper vegetal, tot seguit i posarem la placa de pasta brisa, eliminar la resta de massa que surti del motllo , la cobrirem amb un altre paper vegetal i el farcirem de cigrons o mongetes ( això es perquè al coure agafi bona forma ) la tindrem al forn 10 minuts, treure els cigrons , el paper de sobre la massa i reservar.
Barrejar en un recipient la resta d´ingredients , batre amb moderació , perquè no agafi un excés d´aire, doncs al coure ens faria que la barreja s´inflés en el forn, i abocar-la per sobre de la massa pre-cuita.
Depenen de la mida del motllo i del forn, fornejar sobre 30/ 40 minuts
Deixar en el motllo fins que el pastís estic tebi i acabar de refredar sobre una reixeta.
* Es pot fer en un motllo més petit i que quedi més alt, però a casa ens agrada així.
* Es pot servir tal qual, amb una cobertura de melmelada, amb fruita fresca, nata muntada, espolçat de sucre pols..
* Guardar a la nevera.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Estás tartitas de queso qué buenas están, hace tiempo que no hago una, me apunto tu receta.
ResponEliminaun beso
Que rica, te ha quedado deliciosa!, mucha suerte en el concurso,
ResponEliminaBesos,
Nasy
Con lo conocida que es esta tarta y yo aún no la he hecho, espero hacerlo pronto. Un saludo.
ResponEliminaGuau Susanna!
ResponEliminaQué pinta tan deliciosa tiene tu New York Cheesecake! Te ha quedado espectacular, estoy intentado sacarlo de la pantalla, pero nada, que no hay manera! jajaja
Me envías un trocito? :)
Me ha encantado tu receta, muchísimas gracias por haber participado, espero que hayas disfrutado con el concurso y su temática!
Un besote enorme!
Y ahora mismo cuelgo la foto en Flickr:
http://www.flickr.com/photos/mysweetcarrotcake
No paras eh!! se ve deliciosa, suerte en el concurso
ResponEliminaPetonets
Esta tarta es riquísima y tu la has bordado.
ResponEliminaBesinos.
Sóc fan de TOTS els pastissos de formatge!
ResponEliminaI servits amb la melmelada queden de vici total.
Hola carrot cake, guapa tu
ResponEliminaje,je, me alegro que te guste, esta formula en casa gusta mucho, pues al hacerla con philadelphia light, queda muy ligera.
mil petonets Susanna
che delizia!!! complimenti come sempre!!
ResponEliminaMe encantan las tartas de queso!! te ha quedado estupenda, un corte perfecto, mira que hay versiones de este postre!! un beso
ResponEliminaBuena eleccion,esta tarta es deliciosa!Me encanta...mucha suerte en el concurso.
ResponEliminaBesets.
Bellissima questa cheesecake!!!
ResponEliminaTe ha quedado estupendo. Mucha suerte en el concurso. A mi al final no me ha dado tiempo a preparar nada.
ResponEliminaBesitos,
ostres Susanna, últimament ens estas fent unes receptes fantástiques! aquest pastís és la bomba!!!!! petonets
ResponEliminammm ha de ser pecat jejeje
ResponEliminadsd ara mateix jo tmb et segueixo!!
UMMMMMMMMMMM....Que buenooooo!!!! unos de mis postres fabvoritos a parte de los falnes y el arroz con leche
ResponEliminaPor un trozo de tarta de queso matoooooooo!!!!! jajajaja
Aprobada
Un beso
Toci
Que bona!1 Jo tinc ganes de ferla, pero la queda molt alta!
ResponEliminaUn petonet!
Nena! guapa! quin gust de pastís m'el guardo per fer-lo. Uixxxxxxxxxx, encara no he fet els deures amb aquest concurs i no se si arrivaré estic una mica liada i no puc presentar-me a tots.
ResponEliminaUn petonet.
Això s'ha de provar, molta sort!
ResponEliminaQ cosa más ricaa!. Me ha gustado mucho. Os dejo un premio en mi blog. Gracias.
ResponEliminaMmmmm!!! tot un clàssic, ha d'estar boníssim!
ResponEliminammm nena quina pinta que te aquest pastis ,fantastic,molts petons
ResponEliminaTe ha quedado muy bien, me encanta esta tarta.
ResponEliminaUn abrazo.
Susanna, ¡¡qué vamos 'pal' mismo concurso!! jajaja!!!
ResponEliminaRiquísimo tu cheescake!!!
Besitos linda
Quina bona pinta!!! Jo també el vaig fer un dia però al desmotllar-lo se'm va trencar per això no vaig poder fer cap entrada. Però vaja el repetiré, a casa va triomfar....
ResponEliminaHola Agnés, guapa tu
ResponEliminaestic molt contenta de veure´t, com està la Mare ??
Desprès et troco, mil petonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminael secret es deixar-lo una mitja hora dins del motllo sense tocar-lo desprès ja posar-lo sobre una reixeta,....això si tal com dius queda molt bo, bo, bo, a casa ens agrada molt
mil petonets Susanna
¿EN qué fila me pongo para llevarme un poquito? Qué suave parece... Un besote.
ResponEliminaHola SU, guapa tu
ResponEliminala verdad es que queda delicioso, normalmente se hace más alto, pero en casa nos gusta así delgadito, a mi gusto se saborea mejor,...es igual a los embutidos , a mi me gusten cortaditos finos, el pan igual...será que soy rara yo,...je,je
mil petonets SUsanna
Hola Federica, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi
mil petonets Susanna
Hola Gemma, guapa tu
ResponEliminadoncs jo soc igual que tu...
mil petonets Susanna
Hola Bego, guapa tu
ResponEliminapues es super fácil de hacer, y delcioso al paladar
mil petonets SUsanna
Hola Bulma, guapa tu
ResponEliminaje,je, llevo una buena temporada, sin problemas familiares, y que dure...
mil petonets Susanna
Hola Lidia de la 0, guapa tu
ResponEliminapues ya estás tardando por lo rica que queda,...de verdad
mil petonets Susanna
Hola sofritos y refritos, guapa tu
ResponEliminamuchas grácias, y se aconsejo que tomes la receta y pruebes el postre
mil petonets Susanna
Hola Susana, guapa tu
ResponEliminapues si te gustan de queso, este esta muy rico,
mil petonets Susanna
Hola la casita, guapa tu
ResponEliminaje,je, esto es bueno que haya mucha variación, las unas aprendemos de las otras, verdad ?,,
tu postre tambien es muy rico y con una muy buena presnetación, suerte,hoy, mañana y siempre
mil petonets SUsanna
Hola Amparo, guapa tu
ResponEliminaqueda muy rica,
mil petonets Susanna
Hola Taller de cuina, guapo tu
ResponEliminaencantada de la teva visita i que t´agradi la recepta
mil petonets Susanna
Hola Gypunto, guapa tu
ResponEliminamuchas grácias por el comentari y por el obsequio
mil petonets Susanna
Hola Visc a la cuina, guapa tu
ResponEliminadoncs si nena, i aviat, perquè està de 10
mil petonets Susanna
Hace poco descubrí esta tarta y me ha cautivado...La tuya tiene una pinta preciosa...
ResponEliminaUn pastís molt bo.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons.
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminamoltes gràcies, però la sort ja la he tingut al poder compartir-lo amb els de casa i amb tots vosaltres
mil petonets Susanna
Hola MJ, guapa tu
ResponEliminaencara i ets a temps,..aquest pastís es molt suau, agafa la recepta i el proves, segur que t´agrada
mil petonets Susanna
Hola Mari, guapa tu
ResponEliminaa casa els i agrada tot primet noia,..diuen que s´estimen més repetir, que les coses massa bruxudes, en em d´adaptar al gustos
mil petonets Susanna
Hola Donibaneko, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, a més es bastan lleuguer la Philadephia es baixa en calories,...je,je
mil petonets Susanna
Hola tocinitodecielo, guapa tu
ResponEliminaanota la receta y haces la prueba, rico, rico
mil petonets Susanna
Hola SOlema, guapa tu
ResponEliminaencanta de la teva visita i de que t´agradi el pastís
mil petonets Susanna
Hola Carrot cake, guapa tu
ResponEliminaya lo tienes en un correo,
mil eptonets maca, Susanna
Segur que deu d'estar boníssim!!!!
ResponEliminaM'apunto la recepta!!!
Molts petons!!!
Hola Ana Eloweyn, guapa tu
ResponEliminaque tal?, desitjo que unamica millor,...
segur que a casa agrada molt queda de 10,
ES POT FER QUE QUEDI MÉS alT, AIXÒ VOL DIR UN MOTLLO MÉS PETIT DE DIAMETRE, PERÒ AL MES NENS ELS I AGRADA AIXÍ MÉS PRIMET...
mil petonets Susanna