Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 19 de març de 2015

Panets tipus hamburguesa


http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/05/hamburgueses-casolanes-de-porc-i.html

Ingredients ( per 8 peçes de uns 100... grams )
300 grams de llet 
40 grams de mantega

25  grams de llevat de flequer
1 culleradeta de sucre 

1  culleradeta de sal
500 grams  farina de força
Llavors de sèsam, gallarets....
Una pica de llet per pintar els panets 

Preparació amb la thermomix
Posar en el vas la llet + llevat fresc + mantega   5 minuts , 37 graus ,velocitat 2, desprès afegirem la farina tamisada, la sal i el sucre, remenar a velocitat 6, 20 segons i amassar a v.espiga 5 minuts.

Treure del vas i deixar reposar la massa  en lloc càlid i tapada una hora, passat aquest temps donarem la forma de petites boles d´uns 100 grams,  col.locar sobre una safata de forn coberta amb un paper vegetal, pintar amb la llet,  cobrir de llavors i deixar reposar 1 hora més tapada i en lloc càlid, mentre posar el forn a 200 graus.

Fornejar uns 12/15 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma que li hem donat al pa.

Refredar sobre una reixeta.

* Tambè es pot fer amb panificadora o manual

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...