http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/05/hamburgueses-casolanes-de-porc-i.html
Ingredients ( per 8 peçes de uns 100... grams )
300 grams de llet
40 grams de mantega
25 grams de llevat de flequer
1 culleradeta de sucre
1 culleradeta de sal
500
grams farina
de força
Llavors de sèsam, gallarets....
Una pica de llet per pintar els panets
Preparació
amb la thermomix
Posar
en el vas la llet + llevat fresc + mantega 5 minuts , 37 graus
,velocitat 2, desprès afegirem la farina tamisada, la sal i el sucre,
remenar a velocitat 6, 20 segons i amassar a v.espiga 5 minuts.
Treure
del vas i deixar reposar la massa en lloc càlid i tapada una
hora, passat aquest temps donarem la forma de petites boles d´uns 100 grams, col.locar sobre una safata de forn coberta amb un paper vegetal, pintar amb la llet, cobrir de llavors i deixar reposar 1 hora
més tapada i en lloc càlid, mentre posar el forn a 200 graus.
Fornejar uns 12/15 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma que li hem
donat al pa.
Refredar
sobre una reixeta.
*
Tambè es pot fer amb panificadora o manual
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna