TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
diumenge, 29 de març del 2015
Nyoquis ( gnoccchi ) amb pernil dolç, pastanaga i api
Ingredients
Nyoquis
Tomàquet fregit
Alls picats
Pastanaga
Api
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Pernil dolç tallat a daus
Un raig de vi blanc
Preparació
Sofregir la pastanaga i l´api tallat petit, quan ja estigui quasi a punt i afegim els alls i els daus de pernil dolç, tot seguit el tomàquet i un raig de vi, deixar reduir.
Mentre bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant.
Un poc la pasta estigui a punt, escórrer ( reservar un vas de l´aigua de cocció ) i abocar amb el sofregit junt amb el vas d´aigua que hem reservar, barrejar tot, deixar uns minuts més al foc fins que l´aigua ens quedi espessa, queden molt melosos.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna