Ingredients
4
ous
1
iogurt natural
2
mides del vas del iogurt de sucre ( una la posarem dins i l´altre
per la cobertura)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
1 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol
o de mantega fosa)1
cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 cullerada de vainilla liquida ( opcional )
1 cullerada de vainilla liquida ( opcional )
1
Mica de cremor tartàr ( opcional ) - la punta d´una cullerada de
postres -
1
Pessic de sal
Pinyons
Pinyons
Una mica de licor d´anis
Preparació
Tamissar
la farina amb el llevat i reservar.
Agafarem una mida del vas del iogurt ple de sucre i el barrejarem amb el licor d´anís, ens te que quedar espès, reservar.
Agafarem una mida del vas del iogurt ple de sucre i el barrejarem amb el licor d´anís, ens te que quedar espès, reservar.
Batre
les clares d´ous + un pessic de sal + cremor tartàr i
reservar quan estigui a punt de neu.
Batre els rovells + 1 vas de sucre fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc l´oli , la cullerada de vainilla liquida, desprès el iogurt , la farina i les clares que tenim reservades a punt de neu sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedi tota incorporada.
* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.
Batre els rovells + 1 vas de sucre fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc l´oli , la cullerada de vainilla liquida, desprès el iogurt , la farina i les clares que tenim reservades a punt de neu sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedi tota incorporada.
* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.
Posar
la massa en un motlle que ja tindrem untat amb mantega i enfarinat
, ensucrarem tota la coca per sobre amb la barreja de sucre i anís que tenim reservada, cobrir amb els pinyons.Fornejar
a 180 graus uns 30/35 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida
del motlle escollit ) , deixar refredar sobre una reixeta, ideal
a totes hores
Bon
profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna