Ingredients per la base del pastís
200
grams de farina
200 grams de sucre
6 ous
(no porta pas cap tipus de llevat )
Un pessic de sal
* Fet amb un motlle de 20 cm
Preparació
Batre els ous amb el sucre i la sal fins aconseguir una crema espessa, tipus maionesa, ara afegir la farina tamisada.
Fornejar a temperatura moderada ( 170 º ) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts dependrà del forn i del tipus de motlle ( aquest pastís esta fet amb un motlle de 20 cm )
Desmotllar i refredar sobre una reixeta.
* * * * * * * * * * * * *
Ingredients per decorar i farcir
Crema de xocolate tipus Nutela
Xocolate negre per fondre
Xocolate blanca per fondre
Decoracions de sucre al gust
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
200 grams de sucre
6 ous
(no porta pas cap tipus de llevat )
Un pessic de sal
* Fet amb un motlle de 20 cm
Preparació
Batre els ous amb el sucre i la sal fins aconseguir una crema espessa, tipus maionesa, ara afegir la farina tamisada.
Fornejar a temperatura moderada ( 170 º ) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts dependrà del forn i del tipus de motlle ( aquest pastís esta fet amb un motlle de 20 cm )
Desmotllar i refredar sobre una reixeta.
* * * * * * * * * * * * *
Ingredients per decorar i farcir
Crema de xocolate tipus Nutela
Xocolate negre per fondre
Xocolate blanca per fondre
Decoracions de sucre al gust
Preparació
Fondre al bany maria i per separat els dos tipus de xocolate i deixarem que s´ens refredi a uns 30 graus.
Mentre partirem el pastís per la meitat i el farcirem amb la crema de xocolate, desprès untarem amb xocolate negre tot el seu voltant i amb xocolate blanca la superfície, decorarem amb els detalls de sucre escollits...i a gaudir.ne.
Bon profit, i per molts anys Iris
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna