Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 4 de març de 2015

Pastís d´aniversari Iris 2015


Ingredients per la base del pastís
200 grams de farina
200 grams de sucre
6 ous
(no porta pas cap tipus de llevat )
Un pessic de sal
* Fet amb un motlle de 20 cm

Preparació
Batre els ous amb el sucre i la sal fins aconseguir una crema espessa, tipus maionesa, ara  afegir la farina tamisada.

Fornejar a temperatura moderada  ( 170 º ) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts dependrà del forn i del tipus de motlle ( aquest pastís esta fet amb un motlle de 20 cm )


Desmotllar i refredar sobre una reixeta.

* * * * * * * * * * * * *
Ingredients per decorar i farcir
Crema de xocolate tipus Nutela
Xocolate negre per fondre
Xocolate blanca per fondre
Decoracions de sucre al gust


Preparació
Fondre al bany maria i per separat els dos tipus de xocolate i deixarem que s´ens refredi a uns 30 graus.

Mentre partirem el pastís per la meitat i el farcirem amb la crema de xocolate, desprès untarem amb xocolate negre tot el seu voltant i amb xocolate blanca la superfície, decorarem amb els detalls de sucre escollits...i a gaudir.ne.

Bon profit, i per molts anys Iris

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...