500 grams de bacallà dessalat sense pell i espines
200 grams d´oli d´oliva
Uns grans d´alls pelats
Sal
Pebre
50 grams de nata per cuinar -o- llet
A més
Pebrots del piquillo
Oli d´oliva per pintar els pebrots
Pebrots del piquillo
Oli d´oliva per pintar els pebrots
Preparació
Escórrer el bacallà, assecar amb paper de cuina i reservar.
Escórrer el bacallà, assecar amb paper de cuina i reservar.
Posarem en el vas d´una batedora l ´oli, els alls pelats i sense el nervi central i batre fins que ens quedi tot desfet, afegir el bacallà i farem la mateixa operació, un cop triturar i afegirem la llet o nata i batre fins que ens quedi una massa espessa, condimentar amb pebre i sal si es necessari.
Farcir els pebrots amb el bacallà amb ajuda d´una cullera o millor una màniga pastissera, pintar els pebrots amb oli d´oliva, ens quedaran preciosos.
Bon profit
Farcir els pebrots amb el bacallà amb ajuda d´una cullera o millor una màniga pastissera, pintar els pebrots amb oli d´oliva, ens quedaran preciosos.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Mira que son bons els piquillos farcits de bacallà, la veritat qualsevol farciment queda bé. T' han quedat de "peli" i no de terror, eh.
ResponEliminaPetons.
Que bons, a mi m'agraden molt.
ResponEliminaMe copie la recepta per a fer-la.
Besos.
Una combinación fantástica, para mi gusto, es como mejor combinan los piquillos.
ResponEliminaBesos
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaCOM MOLT BE DIUS, ESTÀN BONS FARCITS DE QUALSEVOL VIANDA....HUM
COM ES NOTA QUE NO ENS AGRADA GENS MENJAR,...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Hace un montón que no hago pimientos rellenos. Me la anoto guapa.
ResponEliminaCom m´agrade aquesta recepta, ja no els torno a comprar congelats.
ResponEliminaEm tiro a la picina.
Un petó.
HOLA COCINICA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE HACEN UN BUEN MATRIMONIO
PETONETS SUSANNA
hola preciosa, pero que bonita presentación y deliciosa receta tan colorida tomo nota.
ResponEliminamuchisimos besitos
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE, LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICO
PETONETS SUSANNA
¿Que ricos Susana! Me encantan los pimientos rellenos y así no les probado nunca.
ResponEliminaUn abrazo.
Me parece un plato riquísimo. La combinación de todos los ingredientes lo hacen muy sabroso.
ResponEliminaMe llevo la receta.
Besitos. Silvia
Me ha encantado la receta, esta la pongo en práctica pronto.
ResponEliminaBesos cris
HOLA GLÒRIA, GUAPA TU
ResponEliminaTRAQNUILA QUE SEGUR QUE ET SORTIRÀN DE 10..., JA VEUS QUE NOS SUPER FÀCILS DE FER....I MOLT MILLORS QUE COMPRAR-LOS CONGELATS QUE SEGUR QUE ELS I FALTA UNA COSA ...AMOR
PETONETS SUSANNA
HOLA CRISMAS, GUAPA TU
ResponEliminaFACIL Y DELICIOSA, SEGURO QUE SERÁS LA REINA DE LA MESA
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaVERDADERAMENTE QUEDA DELICIOSO, EN CASA NO DURA NADA...
PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaAQUI EN CATALUNYA, SE ACOSTUMBRA MUCHO HACERLOS ASÍ, NO SE DE QUIEN SALIÓ LA BRILLANTE IDEA, PERO SE MERECE UN "OSCAR"
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaPUES ANIMATE NENA, QUE YA VES QUE CON LA " OLLA MAGICA " SON 5 MINUTOS...O SEA UN PLIS, PLAS,....JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ROSA, GU7APA TU
ResponEliminaSEGUR QUE T´AGRADEN...A MES TENS LA VENTATGE QUE ELS POTS DEIXAR FETS AMB ANTELACIÓ,...
PETONETS SUSANNA
M'agrada el bacalla i aquesta recepta.
ResponEliminaHOLA GURMET, GUAPO TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE T´AGRADA LA RECEPTA,...
A MI M´AGRADAT LA TEVA VISITA
MIL PETONETS SUSANNA
Una recepta boníssima, de diumenge!
ResponEliminaMuy buena! y ademas sana!
ResponEliminaBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaESTÁ BUENA, SANA, RAPIDA, PUEDES PREPARARLO CON ANTELACIÓN...TIENE DE TODO, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaDE DIUMENEGE, DE DILLUNS, DE DIMARTS...JE,JE
A CASA ELS I ENCANTA ....L´ACOMPANYO DÚN ARRÒS BOLLINT I ES UN PLAT DELICIÒS
MIL PETONETS SUSANNA
It looks all yummieee....
ResponElimina:)
:)
¡Qué buena pinta tiene todo lo último que has hecho!
ResponEliminaNo sé con qué quedarme.
Saludos
HOLA JAVIER, GUAPO TU
ResponEliminaJE, JE, QUEDATE CON TODO,...Y DESPUES ME CUENTAS...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANYA, GUAPA TU
ResponEliminaTHANKS FOR YOUR VISIT TO MY KITCHEN
SOUVENIRS, SALUDOS, PETONETS SUSANNA
Susanna, yo no tengo esa máquina así que me toca hacerlos de forma artesanal jj.
ResponEliminaLos piquillos me encantan con cualquier relleno pero los hago más de pescado, creo que les dan un sabor distinto. Fabulosos.
Buen fin de semana
Saludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaPUES YA SABES, A PORTARSE BIEN ESTE AÑO, Y PARA NAVIDAD SE LA PIDES A LOS REYES MAGOS QUE TIENEN MUCHAS, JE,JE,...
COMO PINCHE DE COCINA VA MUY BIEN..YO LA UTILIZO MUCHO,CASI A DIARIO, PERO MÁS COMO PINCHE QUE PARA COCINARLO TODO..PUES COMO ME GUSTA TANTO LA COCINA TENGO UN SUPER BUEN SURTIDO DE BUENAS OLLAS Y CAZUELAS PARA ELLO Y ME GUSTA MÁS
TENGO OTRA RECETA CON BUTIFARRA DE PAGES, DE BUEN CERDO IBERICO QUE ES UNA PASADA,..UN DIA DE ESTOS LA PONGO YA VERAS QUE RICA TAMBIEN
MIENTRAS MIL PETONETS SUSANNA.
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaJA VEUS QUE ES SUPER FÀCIL, I SI NO TENS LA TH,..AMB UNA "PIMER"..VA QUE XUTA..JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA