Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 20 de maig de 2010

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà



Ingredients per fer la brandada de bacallà
500 grams de bacallà dessalat sense pell i espines
200 grams d´oli d´oliva
Uns grans d´alls pelats
Sal
Pebre
50 grams de nata per cuinar -o- llet

A més
Pebrots del piquillo
Oli d´oliva per pintar els pebrots

Preparació
Escórrer  el bacallà, assecar amb paper de cuina i reservar.

Posarem en el vas d´una batedora l ´oli, els alls pelats i sense el nervi central i batre fins que ens quedi tot desfet, afegir el bacallà i farem la mateixa operació, un cop triturar i afegirem la llet o nata i batre fins que ens quedi una massa espessa, condimentar amb pebre i sal si es necessari.

Farcir els pebrots amb el bacallà amb ajuda d´una cullera o millor una màniga pastissera, pintar els pebrots amb oli d´oliva, ens quedaran preciosos.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna









Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...