Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 26 de febrer de 2010

CANALONS D´ESPINACS MME. BOENZLI
















INGREDIENTS
ESPINACS NETS I TALLATS
PERNIL DOLÇ A LLENQUES ( TAMBÉ POT SER DE GALL DINDI O POLLASTRE)
PINYONS
OLI D´OLI
1 POT DE CREMA DE LLET ( POT SER LLEUGUERA, LA MARCA PRESIDENT SURT MOLT BE)
2 CULLERADES DE MAIZENA EXPRÈS
2 O 3 GRANS D´ALL PELATS
FORMATGE RATLLAT ( OPCIONAL)
SAL, PEBRE

ESCALFAR EL FORN A 180.

BULLIM ELS ESPINACS 5 MINUTS, ESCÓRRER BÉ, I RESERVAR.

DAURAR AMB UNA MICA D´OLI ELS PINYONS I RESERVAR., EN EL MATEIX OLI, SOFREGIR ELS ALLS TALLATS PETITS, QUAN COMENCIN A AGAFAR COLOR , AFEGIR ELS ESPINACS I DEIXAR-LOS UNS 5 MINUTS A LA PAELLA, FINALMENT I POSAREM ELS PINYONS, I JA PODREM TREURE DEL FOC.

AGAFAREM LLESQUES DE PERNIL, LES ANIREM FARÇIN D´ESPINACS I FAREM UN CANALÓ, ELS POSAREM A UNA PLACA DE FORN.

MENTRE AGAFAREM LA CREMA DE LLET I POSAREM 2 CULLERADES DE MAIZENA EXPRÈS, I BATRE, TOT SEGUT ABOCAREM PER SOBRE DELS CANALONS, SI POT POSAR-HI UNA MICA DE FORMATGE RATLLAT.

GRATINAR, I A MENJAR

BON PROFIT

DEDICAT A N ´EN JOAN DE TARRAGONA, AQUEST PLAT SI QU´ EL PODRÀS MENJAR SENSE REMORDIMENTS DE CONCIENCIA,




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...