Ingredients pel ganache de xocolate blanca
( La formula es 1/4 part de nata de muntar mínim 35 % matèria grasa + 3/4 parts de xocolate blanca)
300 grams de xocolate blanca ( que sigui de qualitat )
100 grams de nata de muntar
Preparació
Posarem la nata en un cassó al foc,- foc suau- li deixarem durant 10 minuts, ( la petita proporció que porta d´aigua desapareixerà ), ara retirar del foc i anirem incorporant la xocolate blanca esmicolada mentre anem remenant perqué quedi desfeta.
Es molt important que no ens i quedi cap grumoll, seguidament la taparem amb paper film - que toqui directament amb la xocolate- així no ens i farà crosta......un cop freda posarem a la nevera mínim 4 hores.
Al moment de fer-la servir per cobertura -o - farcir, la passarem per la batedora perqué agafi cos i ja la tenim a punt.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna