TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 17 de setembre del 2013

Fideus xinesos amb saltat de pastanaga ( Ideal carmanyola )



Obrim aquest nou espai per compartir plats de carmanyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Ingredients
Sal
Pebre
Pastanaga ratllada
Oli d'oliva
Alls picats

Preparació
Coure els fideus seguint les instruccions del fabricant.

Mentre s'hidraten, salteu en una paella la pastanaga ratllada condimentada de sal i pebre, a mitja cocció afegir els alls picats, (no abans que se'ns cremarien) , barrejar amb els fideus, saltar uns minuts a la mateixa paella  i a la carmanyola.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...