Alguna vegada en un Restaurant ens han presentat una sípia o calamar delicadament decorat amb un enreixat, veritat?, ..
UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Doncs és tan fàcil de fer com això .... aquesta és la meva proposta i funciona
Podem deixar la peça sencera o tallar en tirars, al gust del comensal i de lo gran que sigui la peça, amb un ganivet esmolat dibuixarem unes línies inclinades primer d´esquerra a dreta, després de dreta a esquerra, ens quedaran uns rombes, amb precaució que no tallem totalment la peça, només marcar, al fregir o fer a la planxa, primer la posarem per la part que no hem dibuixat, amb la calor es cargolará / s'arrissarà i ens mostrarà el dibuix que hem fet abans.
Bona cuina i millor profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ets un pou de sabiduría Susanna, gràcies per compartir.
ResponEliminaPetons.