Aletes de pollastre (també podem utilitzar un pollastre sencer i trossejat)
Unes fulles de llorer
Ceba
Tomàquet
Un cap d'alls
Oli d'oliva
Calamar
Bolets
Sal
Pebre
Un got de vi blanc
Preparació
En primer lloc daurarem les aletes en una paella amb oli d'oliva i reservarem, repetim l'operació primer amb els bolets i després amb el calamar per segellar, en el mateix oli sofregirem la ceba tallada petita i el tomàquet ratllat juntament amb un parell de fulles de llorer, afegirem al sofregit el pollastre, el calamar i el bolets així com el got de vi blanc que tenim reservat, barrejar tot i deixarem coure a foc mitjà / lent una estona, assaonat amb sal i pebre al gust.
És un plat que pot preparar-se amb antelació i només escalfar l'últim moment abans de servir, encara està més gustós.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Umm,que hambre me está entrando...
ResponEliminaMar i montanya,m'encanta! :)
ResponEliminaQue combinación mas curiosa. Pero como me gustan las dos cosas, a probarlas!!!
ResponEliminaBesinos
Ayyyyyyyyyh que estoy en plena operación bikini y me muero por comerme un platito de ese pollo.
ResponEliminaBesitos.
si porta bolets seria un èxit a casa meva...
ResponEliminaUn plato de carne estupendo, es una mezcla que estoy segura sabe muy bueno.
ResponEliminaUna estupenda combinación la que nos has preparado Susanna. Un besazo muy grande y gracias por tu comentario.
ResponEliminaQué cazuela tan deliciosa, no he probado nunca la mezcla, pero sólo pienso en coger pan y mojar. Besos
ResponEliminaA casa teva sempre es menja de luxe. Unes aletes que fan venir ganes de menjar-les i aixó que ja es hora d'anarse'n a dormir.
ResponEliminaPetons maca, espero que hagis tingut molta feina aquest estiu.
Se ve muy sabrosa esas alitas de chuparse los dedos,abrazos.
ResponEliminaUna combinación estupenda, el aspecto es inmejorable, para mojar pan. Con estas recetas la vuelta a la rutina es mucho más llevadera, espero que el verano esté siendo estupendo. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaHola Susanna guapisima, de vuelta por aquí, me ha encantado ver este pollo, que que bien tostadito esta como me gusta a mi, es todo un lujo pasarse por aquí, besos mil
ResponEliminaSofía
Hola Susanna, mira que faig moltes vegades les aletes amb bolets, però no he posat mai calamars, tindre que provar doncs el plat te molt bona pinta Ummm
ResponEliminaPetons