Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 16 de setembre de 2013

Flam d´ou casolà de la Dolors

Aquesta recepta va dedicada a una de les persones més importants de la meva vida, EL MEU PARE, avui fa 8 anys que ens va deixar i el segueixo anyorant tant com el primer dia, era tantes coses que només diré per definirlo qu´era una persona MERAVELLOSA, una de  les seves postres preferides  era el flam, per a vostè Papa des d'on vulgui que estigui sap que el segueixo estimant tant tant que ploro al no poder compartir moments de la meva vida con abans amb vostè

Ingredients
1 litre de llet
6 ous
100 grams de sucre
1 pell de llimona
1 branca de canyella
 Sucre cremat per untar el motllo

Preparació
Agafarem la meitat de la llet i la posarem al foc amb la pell de la llimona, el sucre i la braca de canyella, deixarem que bulli, retirar el foc, colar  i afegir la resta de llet freda i els ous batuts.

Untarem amb el sucre cremat una safata o motllo que sigui apta per anar al forn, tot seguit amb precaució i abocarem el preparat del flam.

Posar al forn que ja tindrem escalfat a uns 190 graus, al bany maria, a prop de 50 minuts ( dependrà del forn i del tipus de safata ,  fer especial atenció )

Deixar refredar i posar a la nevera, doncs fred esta molt  més bo

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...