Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 16 de setembre de 2013

Flam d´ou casolà de la Dolors

Aquesta recepta va dedicada a una de les persones més importants de la meva vida, EL MEU PARE, avui fa 8 anys que ens va deixar i el segueixo anyorant tant com el primer dia, era tantes coses que només diré per definirlo qu´era una persona MERAVELLOSA, una de  les seves postres preferides  era el flam, per a vostè Papa des d'on vulgui que estigui sap que el segueixo estimant tant tant que ploro al no poder compartir moments de la meva vida con abans amb vostè

Ingredients
1 litre de llet
6 ous
100 grams de sucre
1 pell de llimona
1 branca de canyella
 Sucre cremat per untar el motllo

Preparació
Agafarem la meitat de la llet i la posarem al foc amb la pell de la llimona, el sucre i la braca de canyella, deixarem que bulli, retirar el foc, colar  i afegir la resta de llet freda i els ous batuts.

Untarem amb el sucre cremat una safata o motllo que sigui apta per anar al forn, tot seguit amb precaució i abocarem el preparat del flam.

Posar al forn que ja tindrem escalfat a uns 190 graus, al bany maria, a prop de 50 minuts ( dependrà del forn i del tipus de safata ,  fer especial atenció )

Deixar refredar i posar a la nevera, doncs fred esta molt  més bo

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

9 comentaris:

  1. En casa gusta mucho el flan casero, queda tan rico!!!

    Bonito recuerdo para tu padre, hoy te mando una abraçada molt molt molt forta i un petonàs!!!

    ResponElimina
  2. Hola Susanna

    Este post me ha emocionado mucho, es muy bonito como hablas de tu padre muy emotivo.
    Seguro que este donde este esta muy orgulloso de ti.
    Un beso, guapa

    ResponElimina
  3. Segur que on sigui ell també anyora poder compartir amb tu tots els moments. I gaudir de les teves receptes tan fantàstiques.
    Petonets bonica

    ResponElimina
  4. Que bo i senzillet de fer que és el flam.
    Jo li poso unes culleradetes de Nesquik i ja tinc flam de xocolate.
    Una recepta de les de tota la vida que no falla.
    http://operacionfartumbi.blogspot.com.es/2013/09/flan-de-chocolate.html

    Ara, a mi m'agrada més natural que fred de la nevera.

    ResponElimina
  5. Susanna,quin flam mes saborós.
    De ben segur que el teu pare, des d'on t'estigui veient, estarà encantat amb aquest record.

    ResponElimina
  6. mmmm....bonissim el flam d'ou casolaa! petons

    ResponElimina
  7. Susanna no sabes como te entiendo mi padre pronto hará 6 años, y me sigue pareciendo imposible y siempre me parece que fue ayer. Y otras ya como si pasara una eternidad........con ganas de verlo. Buffff me he emocionado. Sabes............en casa hay gallinas y este era su postre favorito, porque nunca quiso poner la dentadura y se fue quedando sin dientes el pobrecillo y decía que con el flan a parte de darse un capricho estaba alimentado. Un abrazo muy fuerte para los dos haya donde estén. Y un beso muy grande para ti.

    ResponElimina
  8. T'entenc perfectament guapa, segur que ell està somrient desde el seu estel veient aquest flam i et vol veure molt feliç.
    Mil petons Susanna!!

    ResponElimina
  9. Una abraçada, jo també vaig perdre la meva mare fa gairebé onze anys i no hi ha dia que no pensi en ella, un flam preciós!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...