Obrim aquest nou espai per compartir plats de carmanyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.
Ingredients
Sal
Pebre
Pastanaga ratllada
Oli d'oliva
Alls picats
Preparació
Coure els fideus seguint les instruccions del fabricant.
Mentre s'hidraten, salteu en una paella la pastanaga ratllada condimentada de sal i pebre, a mitja cocció afegir els alls picats, (no abans que se'ns cremarien) , barrejar amb els fideus, saltar uns minuts a la mateixa paella i a la carmanyola.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Rápid, fasilet, bo.....u te tot...m'encanta...petonsssss.
ResponEliminaM'encanten aquestes receptes senzilles i resultones. A més, molt original! Ideal pel taper de la feina ;)
ResponEliminaUn bon àpat sense estar hores i hore a la cuina.
ResponEliminaPetons reina.
Hola Susanna
ResponEliminaBuenisimo!!!!
Besos
Los fideos los salteas?
ResponEliminaGracias por la aclaración Susana.
ResponEliminaPetons
La pasta va molt be per les carmanyoles. Molt bona recepta.
ResponElimina