Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 24 de setembre de 2013

Llenties als tres xoriços ( Ideal per carmanyola )



Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Proposta del mes de  setembre del blog Memòries d'una cuinera, una recepta de carmanyola.  

Propietats de les llenties :   És una llegum que es consumeix un cop està seca, mai es consumida fresca.

Les llenties redueixen el colesterol, ajuden a evitar grans oscil · lacions en els nivells de sucre en la sang durant tot el dia, pel que són aptes per diabètics, són ideals per ajudar a alleujar el restrenyiment. s'ha descobert que redueixen el nostre risc a contraure una malaltia cardíaca coronària, ... segur que a partir d'ara les mirarem d'una altra manera

Ingredients
Llenties que ja tindrem bullides
Xoriço dolç
Xoriço semi- picant
Xoriço picant
Sal
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Costella de porc tallada petita 
Unes fulles de  llorer
Uns grans d´all
Un raig de vi 

Preparació
Sofregirem la ceba tallada petita junt amb la costella  i els grans d´all fins que estigui tot daurat, afegir els xoriços a rodanxes i coure uns minuts, el tomàquet fregit, les fulles de llorer i un raig de vi, remenar uns 5/10 minuts, fins que hagi reduit el vi, afegir les llenties ( si ens agraden amb suc, afegir una mica d´aigua ), deixar fer xup, xup, una estoneta, i a la taula.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...