La mateixa recepta amb sípia |
La qualitat de la pota és inferior a la del calamar , cosa que es veu reflectit en el seu preu . De fet , és més barata que la majoria de mol · luscs similars . No obstant això , el seu consum està encara poc estès tot i tenir , entre els consumidors , una acceptació cada vegada més gran.
Ingredients
Patates
Tubs de pota
Tomàquet triturat
Ceba tallada petita
Unes fulles de llorer
Sal
Pebre
Un cap d´alls
1 raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Preparació
Tallarem les patates que ja les tindrem
pelades a quadrats i les passarem per la paella amb oli calent perquè
prenguin una mica de color, retirem i reservem en una cassola
Mentre se'ns dauren les patates en una
altra paella sofregim igualment la pota tallada a trossos petits (al
nostre gust) fins que prenguin color i ajuntem a la cassola amb les
patates.
En la mateixa paella d'haver fet la pota, sofregir la ceba fins que agafi color juntament amb el cap
d'alls, afegir el tomàquet triturat i les fulles de llorer, quan el tomàquet estigui gairebé fet regar amb un raig de vermut blanc
sec, deixar reduir i afegir-lo a la cassola amb les patates, cobrir
amb aigua, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar coure uns
20/30 minuts, dependrà de la quantitat cuinada, i llestos.
És un plat que reposat encara està
més gustós, ideal per al tuper
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Que guiso tan estupendo de patatas, gracias a Dios, ya empiezan a apetecer estos guisos, que yo ya estoy cansada de tanta comida fria.
ResponEliminaBesos. Lola
jo ho vaig descobrir fa poc, el vaig comprar i vaig fer estofaf, sembla pop però molttttt més econòmic jeje
ResponElimina