TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 15 de setembre del 2013

Sempre tenim canalons a punt de menjar


http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2010/02/canalons-rapits-de-pollastre.html
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2013/09/com-preparar-uns-canalons-rapidament.html

 Aquesta és la meva proposta............ i funciona.
Tant fàcil com preparar varies safates, aquell dia que disposem de temps o que estem inspirats i congelar-les, sempre tindrem uns bons canalons cassolans a punt.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

  1. M´has recordat la meva mare...que fa canelons a dojo en safata; els congela i després escalfar!. Què bons!

    ResponElimina
  2. A mi no hem duren, per reis sempre en faig, m'encanten.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...