UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Mongetes del "ganxet " bullides
Pota ( el calamar desconegut ), també pot ser sípia, calamar...
Ou dur
Tomàquets Cherry
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Preparació
Saltar a la paella les mongetes del "ganxet" amb una mica d´oli, condimentades amb sal i pebre al gust.
Tallarem la pota a tires, dibuxarem un enreixat per la part de dins i la farem a la planxa o saltada a la paella amb molt poc oli, condimentar.
Tan fàcil com montar la carmanyola amb les mongetes, la pota, unes rodanxes de tomàquet i ou dur.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Uma bela marmita.
ResponEliminaEsta uma delicia
bjs
Una carmanyola ben complerta i a bon preu.
ResponEliminaPetons reina.
Qui diu que menjar de carmanyola és aborrit! Amb una com aquesta menges sa, bo i quan la destapes t'entra pels ulls! m'agrada!
ResponEliminaUna bona proposta ben sana i ben bona!
ResponEliminaGenial! molt complerta.
ResponEliminaUna pnta buenísima y no sabía que carmanyola era tupper!
ResponEliminabesos