Fa temps vaig descobrir aquesta forma ràpida d' esmolar els ganivets, tan fàcil i senzill que segur se us sorprendrà.
Aquesta és la meva proposta ..... i funciona.
Qui no té una tassa de porcellana a casa?, ... doncs tant fàcil com passar diverses vegades i per les seves dues cares, el ganivet per la part posterior de la mateixa, sempre de costat, mai recte, ens quedarà ben esmolat, feu la prova.
Bona cuina i millor profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, pues tomaremos la idea, que viniendo de ti seguro que no falla, te doy otro truco que vi hace tiempo y tampoco falla, cuando una sartén se te pella, ponle sal gorda y al fuego, cuando la sal se pone negra y empieza a saltar, milagro, lo proximo que hagas en ella, ya no se te pegara, besos
ResponEliminaSofía
Un truco estupendo que tengo que probar. Muchas gracias. Un abrazo, Clara
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminaSi tu dius que funciona, no hi ha res més a dir.
Ah, sí, i tant que sí... GRÀCIES.
Una abraçada.
Per tenir en compte quan els ganivets no tallin fi.
ResponEliminaPetons.
Ja o provaré que interessant, gracies Susanna.
ResponElimina