Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 9 de setembre de 2013

Amanida de colinap


Es tracta d'una hortalissa que es creu que és d'origen asiàtic, fruit d'un encreuament de la col i del nap.

El colinap està compost per gairebé un 90% d'aigua, és baix en calories, unes 25 kcal. per 100 grams, a més proporciona hidrats de carboni, vitamines B1 i B2, vitamina C, àcid fòlic, minerals (calci, sodi, fòsfor, potassi, magnesi ...) i fibra.


A la cuina li podem donar moltes aplicacions, tant en cru com cuinat
Font d´informació http://www.gastronomiaycia.com/2009/03/11/colinabo/

Ingredients
Enciam
Formatge manxec
Cogombre
Tonyina en oli
Olives negres
Groselles

Colinap
Sal
Pebre (opcional)
Oli d´oliva
Vinagre Xerès

Preparació
Tant senzill com tallar tots els ingredints al nostre gust, distribuir en una safata i amanir amb una bona vinagreta.

Menjar sa no costa tant, bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. EL colinap el faig servir per fer cremes, però mai l'he fet servir així en cru. Ho provaré, que ha de quedar una amanida ben gustosa!

    ResponElimina
  2. Não aprecio nabo mas gostei dessa salada, os restantes ingredientes agradam-me
    Bjs

    ResponElimina
  3. I jo que mai n he comprat colinap !!!! Haure de començar a fer-ho. Gràcies per la recepta. Feliç setaman wapa.
    Molts petonets

    ResponElimina
  4. No la conocía, por lo menos por aquí no se ve en los mercados. Pero como me gusta todas las hortalizas si la veo la probaré.
    Besinos

    ResponElimina
  5. La mare del meu marit, de vegades feia un arròs amb napicol.
    Suposo que deu ser el mateix napicol que colinap, era valenciana i la reina del arrossos.
    Petonets i gràcies per la foto, aixi el coneixerè i provaré a fer un arrosset.

    ResponElimina
  6. No conocía esa hortaliza, así que muchas gracias por la información. Un saludo.

    ResponElimina
  7. No l'he tastat mai, però l'amanida té molt bona pinta i si dius que està bo estic segura de que així es.
    Petons maca.

    ResponElimina
  8. Estas hortalizas no las he cocinado nunca, con tu informacion las compro y pruebo su sabor.
    Muchas gracias por interesarte por Paco. Un abrazo

    ResponElimina
  9. Qué buena pinta, mira, nunca se me ha ocurrido ponerle colinap jajaja

    besos

    ResponElimina
  10. Me encantan las hortalizas y esta no tenía el placer de conocerla, muchas gracias por compartir la receta. Un beso

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...