Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 9 de setembre de 2013

Amanida de colinap


Es tracta d'una hortalissa que es creu que és d'origen asiàtic, fruit d'un encreuament de la col i del nap.

El colinap està compost per gairebé un 90% d'aigua, és baix en calories, unes 25 kcal. per 100 grams, a més proporciona hidrats de carboni, vitamines B1 i B2, vitamina C, àcid fòlic, minerals (calci, sodi, fòsfor, potassi, magnesi ...) i fibra.


A la cuina li podem donar moltes aplicacions, tant en cru com cuinat
Font d´informació http://www.gastronomiaycia.com/2009/03/11/colinabo/

Ingredients
Enciam
Formatge manxec
Cogombre
Tonyina en oli
Olives negres
Groselles

Colinap
Sal
Pebre (opcional)
Oli d´oliva
Vinagre Xerès

Preparació
Tant senzill com tallar tots els ingredints al nostre gust, distribuir en una safata i amanir amb una bona vinagreta.

Menjar sa no costa tant, bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...