Es tracta d'una hortalissa que es creu que és d'origen asiàtic, fruit d'un encreuament de la col i del nap.
El colinap està compost per gairebé un 90% d'aigua, és baix en calories, unes 25 kcal. per 100 grams, a més proporciona hidrats de carboni, vitamines B1 i B2, vitamina C, àcid fòlic, minerals (calci, sodi, fòsfor, potassi, magnesi ...) i fibra.
A la cuina li podem donar moltes aplicacions, tant en cru com cuinat
Font d´informació http://www.gastronomiaycia.com/2009/03/11/colinabo/
Enciam
Formatge manxec
Cogombre
Tonyina en oli
Olives negres
Groselles
Colinap
Sal
Pebre (opcional)
Oli d´oliva
Vinagre Xerès
Preparació
Tant senzill com tallar tots els ingredints al nostre gust, distribuir en una safata i amanir amb una bona vinagreta.
Menjar sa no costa tant, bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
EL colinap el faig servir per fer cremes, però mai l'he fet servir així en cru. Ho provaré, que ha de quedar una amanida ben gustosa!
ResponEliminaNão aprecio nabo mas gostei dessa salada, os restantes ingredientes agradam-me
ResponEliminaBjs
I jo que mai n he comprat colinap !!!! Haure de començar a fer-ho. Gràcies per la recepta. Feliç setaman wapa.
ResponEliminaMolts petonets
No la conocía, por lo menos por aquí no se ve en los mercados. Pero como me gusta todas las hortalizas si la veo la probaré.
ResponEliminaBesinos
La mare del meu marit, de vegades feia un arròs amb napicol.
ResponEliminaSuposo que deu ser el mateix napicol que colinap, era valenciana i la reina del arrossos.
Petonets i gràcies per la foto, aixi el coneixerè i provaré a fer un arrosset.
No conocía esa hortaliza, así que muchas gracias por la información. Un saludo.
ResponEliminaNo l'he tastat mai, però l'amanida té molt bona pinta i si dius que està bo estic segura de que així es.
ResponEliminaPetons maca.
Estas hortalizas no las he cocinado nunca, con tu informacion las compro y pruebo su sabor.
ResponEliminaMuchas gracias por interesarte por Paco. Un abrazo
Qué buena pinta, mira, nunca se me ha ocurrido ponerle colinap jajaja
ResponEliminabesos
Me encantan las hortalizas y esta no tenía el placer de conocerla, muchas gracias por compartir la receta. Un beso
ResponElimina