TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 9 de juny del 2014
Amanida tèbia de patates, cabdells i tonyina
Ingredients
Patates buides amb pell i tèbies
Sal
Pebre negra
Oli d´oliva
Pebrot vermell
Olives ( poden ser farcides )
Tonyina o bonítol
Ceba tendra
Preparació
Pelar les patates que conservarem tèbies, les partirem al gust i les disposarem en una safata, tallarem la resta d´ingredients, engrunar el bonítol o tonyina i els posarem amb les patates, condimentar amb sal, pebre, oli i servir.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna