Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 9 de juny de 2014

Pastís ratllat


Ingredients
250 grams de farina
50 grams de maizena
4 ous
200 grams de sucre
250 grams de llet
250 grams d´oli de girasol / o mantega toba
1 culleradeta de vainilla
1 culleradeta de llevat en pols tipus " Royal "
3/4 cullerades de cacau en pols tipus " Valor "
* Fet amb un motlle de 20 cm


Preparació
Escalfar el forn a 180 graus, ( he fet servir un motlle de 20 cm)

Tamisar les farines amb el llevat i reservar.

Batre els ous amb el sucre fins que comenci a espessir, afegirem poc a poc l'oli o la mantega fins que s'hagi integrant a la massa, després la llet amb la vainilla, seguint el mateix sistema, i per últim afegirem la farina que ja tenim tamisada.

Dividirem la massa al 50% en dos recipients i afegirem el cacau a una d'elles.

Greixar o folrar amb paper vegetal el motlle escollit, si és metàl · lic millor.

Per formar les ratlles, començarem posant una o dues cuchadas de massa en el centre del motlle, després una o dues cullerades sobre de les anteriors, i així successivament fins a acabar amb tota la pasta, canviant cada vegada de color.

Coure al forn durant uns 35/ 40 minuts, dependrà del motlle i del forn, per saber si el pa de pessic ja està cuit punxar amb un palet de fusta, si surt net, ja el podem treure.

Reposar uns minuts dins del motlle, ja que se'ns trencaria, després desemmotllar i refredar sempre sobre una reixeta perquè quedi melós.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...