Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 10 de juny de 2014

Pastís genovès emborratxat de ratafia


Un pastís deliciós per a una trobada molt especial

Ingredients
Una base de pastís genovès 
Nous pelades
Xocolate blanca
Ratafia ( Licor fet de nous tendres i plantes aromàtiques )
Foto ( impressió sobre paper de sucre )


Preparació
Un cop tinguem el pa de pessic fred, procedirem a emborratxar.lo, per això prendrem una quantitat de Ratafia (al gust) i podem fer-ho de dues maneres, bé emborratxar directament el pa de pessic, o posar la Ratafia en un cassó al foc fins que hagi perdut l´ alcohol , ( per si hi ha nens que vulguin menjar del pastís) 

Deixar reposar una estona, cobrir la superfície del pastís amb una capa molt fina de mantega (que ens servirà de "cola" per a la nostra foto) i enganxar.la.

Fondre la xocolata blanca, untarem les bases de les nostres nous pelades , les anirem enganxant al voltant del pastís i ja està a punt de menjar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...