Ingredients
Carn picada de porc i vedella
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picat
Farina
Ceba
Tomàquet triturat
Molla de pa
Llet
Vi de cuina
Un ou
Preparació
En un bol posarem la carn, l´ou batut, sal, pebre, all i julivert picat i la molla de pa mullada en llet, barrejar bé fins que ens quedi una massa compacta, tapar i deixar reposar una hora a la nevera.
Formarem unes boletes, totes de la mateixa mida, les passarem per farina, les fregirem i reservem.
Sofregir ceba picada fina i a la que comenci a daurar afegirem el tomàquet triturat, quan estigui fregit li afegirem les mandonguilles i un raig de vi de qualitat, deixar reduir i a menjar.
* Es pot acompanyar d´arròs bullit, patates fregides, una amanida.....
Reposat encara està més bo
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna