Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 12 de juny de 2014

Mandonguilles amb salsa de tòmaquet


Ingredients
Carn picada de porc i vedella
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picat
Farina
Ceba
Tomàquet triturat
Molla de pa
Llet
Vi de cuina
Un ou


Preparació

En un bol posarem la carn, l´ou batut,  sal, pebre, all i julivert picat i la molla de pa mullada en llet, barrejar bé fins que ens quedi una massa compacta, tapar i deixar reposar una hora a la nevera.

Formarem unes boletes, totes de la mateixa mida, les passarem per farina, les fregirem i reservem.

Sofregir ceba picada fina i a la que comenci a daurar afegirem el tomàquet triturat, quan estigui fregit li afegirem les mandonguilles i un raig de vi de qualitat, deixar reduir i a menjar.

* Es pot acompanyar d´arròs bullit, patates fregides, una amanida.....

Reposat encara està més bo

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...