Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 12 de juny de 2014

Truita de patates a l´aroma de romaní feta al forn


Ingredients
Patates
Ous
Sal
Pebre ( opcional )
Unes branquetes de Romaní
Oli d´oliva
Paper vegetal per posar a la base del motllo

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Pelar les patates, tallar-les a rodanxes i les deixarem en aigua.

Mentre escalfar l'oli al qual afegirem unes branquetes de romaní, quan comencin a quedar fregides, retirar i si cal colar perquè no quedin restes de romaní en l´oli , fregir les patates a tandes i escórrer bé.

Batrem els ous en un bol i afegirem les patates fregides, condimentar amb sal, pebre al gust i posar en un motlle apte per a forn que tindrem preparat amb la base folrada amb paper vegetal (facilita el treball a l'hora de desemmotllar la truita)

Fornejar per espai d'uns 30/35 minuts, dependrà de la quantitat de patates, del motlle i del forn, per saber si la truita està quallada, punxar amb un palet de fusta, si surt net, retirar del forn, esperar uns minuts i treure del motllo.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...