Ingredients
Patates
Ous
Sal
Pebre ( opcional )
Unes branquetes de Romaní
Oli d´oliva
Paper vegetal per posar a la base del motllo
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Pelar les patates, tallar-les a rodanxes i les deixarem en aigua.
Pelar les patates, tallar-les a rodanxes i les deixarem en aigua.
Mentre escalfar l'oli al qual afegirem unes branquetes de romaní, quan comencin a quedar fregides, retirar i si cal colar perquè no quedin restes de romaní en l´oli , fregir les patates a tandes i escórrer bé.
Batrem els ous en un bol i afegirem les patates fregides, condimentar amb sal, pebre al gust i posar en un motlle apte per a forn que tindrem preparat amb la base folrada amb paper vegetal (facilita el treball a l'hora de desemmotllar la truita)
Fornejar per espai d'uns 30/35 minuts, dependrà de la quantitat de patates, del motlle i del forn, per saber si la truita està quallada, punxar amb un palet de fusta, si surt net, retirar del forn, esperar uns minuts i treure del motllo.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna