Ingredients pel pastís
4
ous
1 mida del vas del iogurt de maizena ( midó de blat de moro )
1 mida del vas del iogurt de mantega tova
1 mida del vas del iogurt de mantega tova
1
cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 Mica de cremor tartàr ( opcional ) - la punta d´una cullerada de postres -
1 Mica de cremor tartàr ( opcional ) - la punta d´una cullerada de postres -
1
Pessic de sal
Preparació
Tamisar
les farines amb el llevat i reservar.
Batre
les clares d´ous + un pessic de sal + cremor tartàr i
reservar quan estigui a punt de neu.
Batre
els rovells amb el sucre fins que ens
quedi com una pomada, afegir poc a poc la mantega tova, desprès el
iogurt, les farines i al final les clares que tenim reservades a
punt de neu sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedin totalment incorporades.
* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.
* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.
Posar
la massa en un motlle que ja tindrem untat amb mantega i enfarinat, i fornejar
a 180 graus uns 35/40 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida
del motlle escollit ) , deixar refredar sobre una reixeta.
* * * * * *
Ingredients per la coberta de crema de mantega a la Nutella
400 grams de mantega a temperatura ambient
400 grams de sucre pols
unes 8/9 cullerades de Nutella ( això al gust )
* Nutella és el nom d'una crema de cacau i avellanes creada el 1964 per la Marca Ferrero
Preparació
Batre la mantega junt amb el sucre pols fins que ens quedi tot integrat, desprès i afegirem la Nutella i tornarem a batre fins que ens torni a quedar tot unit i cremós.
400 grams de mantega a temperatura ambient
400 grams de sucre pols
unes 8/9 cullerades de Nutella ( això al gust )
* Nutella és el nom d'una crema de cacau i avellanes creada el 1964 per la Marca Ferrero
Preparació
Batre la mantega junt amb el sucre pols fins que ens quedi tot integrat, desprès i afegirem la Nutella i tornarem a batre fins que ens torni a quedar tot unit i cremós.
* * * * * *
Muntatge del pastís
Tallarem el pastís horitzontalment amb les capes que ens vingui de gust, i farcirem amb confitura de maduixa, cobrirem amb la crema de mantega a la Nutella i decorar amb fideus de xocolate i unes cireres.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna