TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 8 d’abril del 2015

Pastís de iogurt amb coberta de mantega de Nutella


Ingredients pel pastís
4 ous
2 mides del vas del iogurt de sucre  
2 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria 
1 mida   del vas del iogurt de maizena ( midó de blat de moro )
1 mida  del vas del iogurt de mantega tova
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 Mica de cremor tartàr ( opcional ) - la punta d´una cullerada de postres -
1 Pessic de sal
 
Preparació
Tamisar les farines amb  el llevat i reservar.
Batre les clares d´ous + un pessic de sal + cremor tartàr i reservar quan estigui a punt de neu.
Batre els rovells amb el sucre fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc la mantega tova,  desprès el iogurt, les farines i al final les clares que tenim reservades a punt de neu sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedin totalment incorporades.

* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.

Posar la massa en un motlle que ja tindrem untat amb mantega i enfarinat, i  fornejar a 180 graus uns 35/40 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida del motlle escollit ) , deixar refredar sobre una reixeta.

  * * * * * *
Ingredients per la coberta de crema de mantega a la Nutella
400 grams de mantega a temperatura ambient
400 grams de sucre pols
unes 8/9  cullerades de Nutella ( això al gust )

* Nutella és el nom d'una crema de cacau i avellanes creada el 1964 per la Marca Ferrero

Preparació

Batre la mantega junt amb el sucre pols fins que ens quedi tot integrat, desprès i afegirem la Nutella i tornarem a batre fins que ens torni a quedar tot unit i cremós.
* * * * *  *
Muntatge del pastís
Tallarem el pastís horitzontalment amb les capes que ens vingui de gust, i farcirem amb confitura de maduixa, cobrirem amb la crema de mantega a la Nutella i decorar amb fideus de xocolate i unes cireres.


Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...