Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 3 d’abril de 2015

Crestes ( empanadillas ) de tonyina i poma


* Dedicada a la Belén      http://www.belenciaga.es/

Ingredients
Bases per crespes ( empanadilles)
Tonyina de llauna
Sofregit de tomàquet
Pomes
Oli de gira-sol per fregir.
Sal
Pebre

Preparació
Pelarem i tallarem les pomes a trossos petits.

Posarem o farem un bon sofregit amb tomàquet i afegirem la poma i la tonyina de llauna, sense l´oli que porta la llauna,  remenar be i condimentar amb sal i pebre al gust.

Agafar les bases per fer les crestes, o empanadilles, posarem una mica de farcit en el centre, segellarem amb una forquilla i fregirem amb oli calent, una altre opció es posar.les sobre una safata apta pel forn, pintar.les amb una mica d´oli d´oliva i fornejar a 180 graus, fins que estiguin daurades...això al gust del comensal.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...