* Dedicada a la Belén http://www.belenciaga.es/
Ingredients
Bases per crespes ( empanadilles)
Tonyina de llauna
Sofregit de tomàquet
Pomes
Oli de gira-sol per fregir.
Sal
Pebre
Preparació
Pelarem i tallarem les pomes a trossos petits.
Posarem o farem un bon sofregit amb tomàquet i afegirem la poma i la tonyina de llauna, sense l´oli que porta la llauna, remenar be i condimentar amb sal i pebre al gust.
Agafar les bases per fer les crestes, o empanadilles, posarem una mica de farcit en el centre, segellarem amb una forquilla i fregirem amb oli calent, una altre opció es posar.les sobre una safata apta pel forn, pintar.les amb una mica d´oli d´oliva i fornejar a 180 graus, fins que estiguin daurades...això al gust del comensal.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna