Ingredients
400 grams de mantega a temperatura ambient
400 grams de sucre pols
unes 8/9 cullerades de Nutella ( això al gust )
* Nutella és el nom d'una crema de cacau i avellanes creada el 1964 per la Marca Ferrero
Preparació
Batre la mantega junt amb el sucre pols fins que ens quedi tot integrat, desprès i afegirem la Nutella i tornarem a batre fins que ens torni a quedar tot unit i cremós.
Es ideal per farciments i cobertures de dolços i pastissos.
Bons postres i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna