Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 3 d’abril de 2015

Panets tipus hamburguesa amb massa mare




Per unes 7/8 peces d´uns 100 grams de massa crua

Ingredients per preparar la massa mare
125 grams de farina de força
65 grams d´aigua tèbia
25 grams de llevat de flequer

Preparació
Barrejar tots els ingredients fins que ens quedi una massa tova i suau, la deixarem reposar tapada en lloc càlid un mínim  de 30/40 minuts.

* * * * * *
Ingredients per la massa
500 grams de farina de força
40 grams de mantega tova
1 culleradeta de sucre
1 culleradeta de sal
La  massa mare que hem preparat abans
270 grams d´aigua tèbia
1 cullerada de llet en pols

* Per pintar les peces una mica de llet amb un pessic de sal
Si es desitja unes granes de sèsam, gallarets, carbassa......o res

Preparació
Barrejar l´aigua + llet en pols + mantega tova + sal + sucre, desprès afegir la massa mare i tornar a barrejar, per últim la farina, pastar be fins que ens quedi una massa tova i amb cos, formar una bola i deixar reposar tapada en lloc càlid per espai de 1 hora.

Passat aquest temps dividir la massa en porcions de uns 100 grams ( o al vostre gust ), col.locar sobre una safata apta per forn que estarà coberta amb un paper vegetal, deixarem una mica d´espai entre cada bola dons al tornar a fermentar ens quedarien enganxades, les pintarem amb una mica de llet i les cobrirem amb granes de sèsam, o el que vulguem...o res, deixarem altre cop que la massa reposi una 1 hora en lloc càlid i tapada.

Fornejar a 200 graus uns 12/15 minuts ( dependrà del forn i la mida dels panets )

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...