Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 21 d’abril de 2015

Bunyols de carxofa

 Ingredients
Carxofes ( que siguin totes de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Farina
Llevat químic tipus Royal 
Preparació
Netejar i tallar les carxofes amb vuit trossos ( dependrà de la mida de les peces ), mentre fem aquesta operació les posarem en un bol amb aigua i una cullerada de farina ( així no ens quedaran negres ).

Les bullirem uns 5 minuts amb aigua, una cullerada de farina i una mica de sal.

En un recipient farem una barreja una mica espessa amb aigua ben freda, farina, una culleradeta de llevat, tot condimentat amb sal i pebre al gust, untar els trossos de carxofa i fregir amb oli de gira.sol.

Escórrer sobre una reixeta i serveir

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...