Carxofes
( que siguin totes de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Farina
Sal
Pebre
Farina
Llevat químic tipus Royal
Preparació
Netejar i tallar les carxofes amb vuit trossos ( dependrà de la mida de les peces ), mentre fem aquesta operació les posarem en un bol amb aigua i una cullerada de farina ( així no ens quedaran negres ).
Les bullirem uns 5 minuts amb aigua, una cullerada de farina i una mica de sal.
En un recipient farem una barreja una mica espessa amb aigua ben freda, farina, una culleradeta de llevat, tot condimentat amb sal i pebre al gust, untar els trossos de carxofa i fregir amb oli de gira.sol.
Escórrer sobre una reixeta i serveir
Escórrer sobre una reixeta i serveir
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna