Carn de senglar, en aquest cas costelles, però valen altres parts.
Ingredients pel adob
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Pebre vermell dolç
Clau
Romaní
Coriandre
Farigola
Preparació
Posarem
la carn en una safata, barrejar tots els ingredients del adob i
abocar per sobre, remenar que quedi tota la carn ben untada, tapar
amb film de cuina i reservar a la nevera, ideal deixar reposar un
mínim de 2 hores ( si son 24 hores millor ).
Les posarem en una safata per forn i deixarem coure al voltant de 1 hora i 30 minuts, ( dependrà de la mida de les peces ), a una temperatura suau d´ uns 120 graus, de tant en tant les i donarem la volta.
Acompanyar d´unes patates, arròs, pasta, amanida.....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna