Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 21 d’abril de 2015

Costelles de senglar al forn


Carn de senglar, en aquest cas costelles, però valen  altres parts.

Ingredients pel adob

Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Pebre vermell dolç
Clau
Romaní
Coriandre
Farigola
Preparació
Posarem la carn en una safata, barrejar tots els ingredients del adob i abocar per sobre, remenar que  quedi tota la carn ben untada, tapar amb film de cuina i reservar a la nevera, ideal deixar reposar un mínim de 2 hores ( si son 24 hores millor ).
Les  posarem en una safata per forn i deixarem coure al voltant de 1 hora i 30 minuts, ( dependrà de la mida de les peces ), a una temperatura suau d´ uns 120 graus, de tant en tant les i donarem la volta.

Acompanyar d´unes patates, arròs, pasta, amanida.....

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...