Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 30 d’abril de 2015

Llonzes de porc amb tomàquet i ametlles


Ingredients
Llonzes de porc
Ametlles tallades petites ( tipus granillo )
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi de cuina

Preparació
Condimentar les llonzes amb sal i pebre al gust,  passarem per la paella amb oli per tancar la carn i deixarem que agafin una mica de color.

Mentre sofregir la ceba tallada petita, quan quasi estigui feta afegirem les ametlles per daurar.les una mica, tot seguit abocarem el tomàquet fregit, el vas de vi i les llonzes, deixarem reduir a foc baix.

Acompanyar d´una amanida, pasta, arròs bullit, patates fregides....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...