Un pollastre sencer
Una bossa apta que coure al forn
Ingredients per la salsa barbacoa
Salsa de soja
Tomàquet tipus ketchup
Alls picants
Mel
Sal
Pebre negra
Un raig d´oli d´oliva
* No indico quantitats ja que dependrà de la mida del pollastre i els nostres gustos.
Preparació
Batre junts tots els ingredients per la salsa barbacoa, untarem abundantment el pollastre per dins i per fora, tot seguit el posarem dins de la bossa, si ens sobre una mica de la salsa la podem posar dins de la bossa, la tancarem i el guardarem a la nevera uns mínim de 2 hores, pot ser tota la nit .
Escalfar el forn a 150 graus, posarem el pollastre amb bossa sobre una safata de forn, i fornejar per espai de 1 hora 1/2 aproximadament, dependrà de lo gros que sigui.
Tan senzill com això, no hem de fer res més, ni fa olor, ni es crema, ni taca, per més forta que tingui la carn el pollastre, ens quedarà molt tendra
Es pot acompanyar del que ens vingui de gust.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna