Moltes vegades ens trobem que un cop hem partit el nostre pastís per farcir dels sabors escollits a l'hora de tornar a muntar visualment queda fatal, es veuen totes les unions que dificulten a l'hora de cobrir amb una crema o fondant ....
Doncs aquesta és la meva proposta ...... i funciona
Tan fàcil com seguir les següents indicacions.
1.- Folrar amb film de cuina el mateix motlle que hem fornejat el pastís, deixant per ambdós costats com un pam més de film.
2.- Procedirem a tallar horitzontalment el pastís amb la capa o capes que el vulguem farcir, sempre amb un ganivet de serra.
3.- Conforme anem tallant les capes les anirem col·locant en el motlle que tenim preparat i que les anirem farcin amb la crema o melmelada que haguem escollit, i / o almívar, així fins a acabar amb totes elles, seguidament cobrirem amb la resta del paper film que sobra en els laterals del motlle, apretarem amb molta cura i deixarem reposar a la nevera un mínim de 3/4 hores, poden ser fins a 24 hores, sense problemes.
4.- Passat aquest temps només hem de treure del motllo i el nostre pastís tindrà uns laterals perfectes per a ser coberts de crema o fondant.
Bons postres i bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna