En moltes receptes un dels passos necessaris és separar els rovells d'ou de la seva clara.
Ja se que hi ha molts sistemes, alguns bastant sofisticats com el d'haver de buscar una petita ampolla i tallarla, passar l´ou de closca a closca,..(sistema que considero molt poc higiènic jo ) tenir un petit aparell de cuina per a aquest menester únic i exclusivament que no s'usa gairebé, i a més no sabem després on ficar ...etc, etc......
Bé doncs aquesta és la meva proposta..................... i funciona
Tan fàcil com trencar l'ou en un got o tassa i amb una cullera sopera, posant precaució es clar, la passarem per sota del rovell i ja està, ja el tenim separada de la clara.
Bona cuina i bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna