Ingredients
Dues lamines de pasta de full
Pinyons
Un ou batut
Sucre moreno
Nutella ( crema de cacau i avellanes )
Preparació
Posarem una lamina de pasta de full sobre una safata de forn amb el mateix paper que ja porten, untarem amb la nutella sense arribar al marge ( deixarem un dit sense untar, posarem sobre l´altre lamina de pasta de full i taparem, tancarem amb els dits sense arribar al marge, pintarem amb l´ou batut , sempre sense arribar al marge ( aixì ens pujarà millor ), posarem per sobre uns pinyons i escampar sucre moreno.
Fornejar a 200 graus uns 20/25 minuts ( dependrà del forn i la mida de la coca )
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna