Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 23 d’abril de 2015

Coca fullada de nutella i pinyons

Ingredients
Dues lamines de pasta de full
Pinyons
Un ou batut
Sucre moreno
Nutella ( crema de cacau i avellanes )

Preparació
Posarem una lamina de pasta de full sobre una safata de forn amb el mateix paper que ja porten, untarem amb la nutella sense arribar al marge ( deixarem un dit sense untar, posarem sobre l´altre lamina de pasta de full i taparem, tancarem amb els dits sense arribar al marge, pintarem amb l´ou batut , sempre sense arribar al marge ( aixì ens pujarà millor ), posarem per sobre uns pinyons i escampar sucre moreno.

Fornejar a 200 graus uns 20/25 minuts ( dependrà del forn i la mida de la coca )

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...