Xampinyons naturals ( que siguin tots de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Farina
Sal
Pebre
Farina
Llevat
químic tipus Royal
Preparació
Pelarem els xampinyons i els deixarem sencers.
Els bullirem uns 5 minuts amb aigua, una cullerada de farina i una mica de sal ( així queden blancs )
En
un recipient farem una barreja una mica espessa amb aigua ben freda,
farina, una culleradeta de llevat, tot condimentat amb sal i pebre al
gust, untar els xampinyons i fregir amb oli de
gira.sol.
Escórrer sobre una reixeta i serveir
Escórrer sobre una reixeta i serveir
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna