La ceba, ingredient quasi indispensable a la nostre cuina, a més de tenir moltes propietats, és rica minerals com calci, magnesi, coure, ferro iode, fòsfor, potassi, i vitamines A,B,C i E
Es un gran desinfectant per la sang, sobretot si es menja crua, es protectora de malalties infeccioses, entre altres..., la sopa de ceba menjada amb freqüència alleugera el reumatisme..
Hi ha ocasions que necessitem ofegar una gran quantitat de ceba, bé sigui per fer truites, cassoles, pizzes, coques ... i per a això hem d'invertir una bona estona ja que ha de quedar tova però no sofregida, aquesta és la meva proposta .....i funciona
Tant fàcil com tallar la ceba a "juliana" o sigui a tiretes, la posem en un recipient apte per a microones amb una mica d´aigua i la cobrim amb film , la cuinem uns minuts, el temps dependrà de la quantitat de ceba i de l´aparell, en un tres i no res, ens queda tova, ja sigui per un guisat o per daurar....estalviem bastant temps a la cuina que podem aprofitar mentre per un altre menester.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola amiga, me puedes decir como puedo traducir tu pagina, me parece interesante seguirte pero mi torpeza no me deja.
ResponEliminaUn Beso.
Ya veo que no soy tan torpe, lo encontré.
ResponEliminaGracias por tus consejos, te invito a mi mesa los sábados.
Un beso.
la verdad es q es la manera mas sencilla y la cebolla asi esta muy rica.
ResponEliminasaludos
Quins bons cosells que ens dones sempre !!!
ResponEliminaPetons.
Doy fe que va de maravilla el truco, yo lo hago cuando me pilla el toro y quiero tener la cebollita bien hecha. Besos
ResponEliminaGracias por compartir este truco de cocina,seguro que no tardo en darle uso.besicos
ResponEliminaAixò del estalvi de temps es molt interesant i també treiem partit al microones.
ResponEliminaPetons.
Una buena idea,asi se tiene para cuando hace falta y no tener que estar siempre pelado cebolla y llorando,gracias por compartir
ResponEliminaBesos
Cuanta razón tienes Susanita, gracias por tus consejos bst guapa
ResponEliminadiran el que vulguin, pero el microones fa meravelles!! m'agrada molt aquest truquillo!! petons
ResponEliminaJo també ho he provat així i reafirmo que queda molt bé!
ResponEliminaBuen truco. Muy útil cuando el tiempo apremia.
ResponEliminaSaludos.
Moltes gracies per el consell, segur que m'estalviara molt de temps
ResponEliminaUna Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
un truc sensacional, jo també el faig molt sovint ;)
ResponEliminaSusana, gracias, por la receta, nunca se me hubiera ocurrido hacerla en el microondas. Una forma rápida de preparala. Muy buena idea.
ResponEliminaAbrazos.
Pues sí que es rápido, creo que la cebolla es uno de los ingredientes que más utilizamos en casa
ResponEliminaAbrazos!!!
Parece-me uma excelente sugestão, muito bom!!
ResponEliminaBeijinho
Forma rápida de prepararla!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Molt bona pensada, moltes gracies per el secret. Que tinguis molt bona castanyada.
ResponElimina