Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 25 de maig de 2010

LLOM FARCIT DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ

INGREDIENTS
FILETS DE LLOM
SAL
PEBRE DE CINC COLORS
OLI D´OLIVA
FARINA
OU BATUT
CRUJIENTE DE PAN CRACKER - SANTA RITA ( en el seu defecte, pa ratllat)
FORMATGE TENDRE TALLAT A LLENQUES
PERNIL DOLC TALLAT A LLESQUES
PATATES
TOMÀQUET PER GUARNICIÓ

TALLAR LES PATATES SENSE TREURE LA PELL, CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE I COURE EN EL MICROONES UNS 15 A 20 MINUTS ( DEPÈN DEL APARELL , DE LA CLASSE DE PATATA I DEL GRUIX QUE ELS I DONEM ) I RESERVAR.

AMB UN CORRÓ DE FUSTA ( DELS DE PASTISSERIA) I APLANAR ELS TALLS DE LLOM , QUE QUEDIN BEN PRIMS.

AGAFAR UNA LLENCA DE PERNIL I UNA DE FORMATGE I COL·LOCAR ENTRE DOS TALLS DE LLOM, TORNAR A APLANAR AMB EL CORRÓ, ELS PASAREM PER FARINA SECA, OU BATUT I CRUJIENTE DE PAN CRACKER - SANTA RITA, I FREGIR AMB OLI D´OLIVA QUE JA TINDREM CALENT A TEMPERATURA MITJA, ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA.

MUNTAR EL PLAT AMB LES PATATES , EL LLOM I LA TOMÀQUET AMANIDA.

BON PROFIT



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...