FILETS DE LLOM
SAL
PEBRE DE CINC COLORS
OLI D´OLIVA
FARINA
OU BATUT
CRUJIENTE DE PAN CRACKER - SANTA RITA ( en el seu defecte, pa ratllat)
FORMATGE TENDRE TALLAT A LLENQUES
PERNIL DOLC TALLAT A LLESQUES
PATATES
TOMÀQUET PER GUARNICIÓ
TALLAR LES PATATES SENSE TREURE LA PELL, CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE I COURE EN EL MICROONES UNS 15 A 20 MINUTS ( DEPÈN DEL APARELL , DE LA CLASSE DE PATATA I DEL GRUIX QUE ELS I DONEM ) I RESERVAR.
AMB UN CORRÓ DE FUSTA ( DELS DE PASTISSERIA) I APLANAR ELS TALLS DE LLOM , QUE QUEDIN BEN PRIMS.
AGAFAR UNA LLENCA DE PERNIL I UNA DE FORMATGE I COL·LOCAR ENTRE DOS TALLS DE LLOM, TORNAR A APLANAR AMB EL CORRÓ, ELS PASAREM PER FARINA SECA, OU BATUT I CRUJIENTE DE PAN CRACKER - SANTA RITA, I FREGIR AMB OLI D´OLIVA QUE JA TINDREM CALENT A TEMPERATURA MITJA, ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA.
MUNTAR EL PLAT AMB LES PATATES , EL LLOM I LA TOMÀQUET AMANIDA.
BON PROFIT
Amb aquest llibrets podem fer una enciclopèdia. Quedan molt bé amb el cracker, oi?
ResponEliminaPetons.
Un lomo que tiene que estar fabuloso, y eso que el queso cocinado no m`agrada.
ResponEliminaSaludos
Holaaaa, yo todavía no he probado el pan craker, y estoy deseando! han quedado unos filetes de auténtico lujo!
ResponEliminaun besooo
T'han quedat fantàstics que filets de llom, ja veig que has tastat el cracker és molt bo oi?
ResponEliminapetons guapa
Para mi uno sin queso porfi. ;-D
ResponEliminaBesitos guapa!
Me encanta esta opción para variarle se viene increible de rico.
ResponEliminamuchisimos besitos preciosa
Un clàssic!! Aquestes receptes tenen el dó de fer-me viatjar en el temps, jeje :)
ResponEliminaUn clàssic que agrada a tothom, a petits i a grans!
ResponEliminaNo he provat mai de fer l'arrebossat amb aquest pa cruixent, però ho buscaré per provar-lo, que segur que ha de quedar més gustós i cruixent ;)
Que pinta más rica tienen, estos filetes les encantan a mis hijos, yo suelo hacerlos sobre todo con lomo de cerdo y los devoran.
ResponEliminaUn beso.
un plato completo y nutritivo, me gusta.
ResponEliminaSaludos,
Una molt bona idea aplanar la carn per que quedi mes prima, els llibrets com en diem a casa son molt bons.
ResponEliminaPetonets
Susana, tiene una pinta genial, y una presentación ummmmm!!!
ResponEliminaSaludos cris
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaAL APLANAR-LOS AMB EL CORRÓ QUEDEN AIXÍ DE GRANS,..A CASA ELS I AGRADA QUE QUEDIN BEN PRIMS, DONCS AIXÒ VOL DIR QUE QUEDARÀN MÉS CUITS,..( NO ELS I AGRADA LA CARN POC CUITA) O SIGUI QUE JA VEUS QUE " CUNDEN" MOLT, JE,JE
EL CRAKER MOLT BE, NENA UN TOC CRUIXENT MOLT ACERTAT..M´AGRADA ...
PETONETS SUSANNA
Pero que rico que se ve un buen plato sencillito. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MUY RICO Y SUPER FACIL
PETONETS SUSANNA
HOLA CRISMAS, GUAPA TU
ResponEliminaEL LOMO ASÍ QUEDA MUY RICO
HOY HE COMPRADO POLLO PARA MAÑANA, HE ENTRADO A TU COCINA PUES EL AROMA DE TU POLLO HA LLEVADO HASTA LA MIA,...Y TU RECETA ME HA ROBADO EL CORAZÓN...MAÑANA LA COCINO Y TE CUENTO...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONS, I AMB EL CRAKER AQUEST DE LA SANTA RITA, NENA...UN 10..
POTS PASAR-ME L´ENLLAÇ DELS TEUS PEUS DE PORC ?..NO ELS SE TROVAR.....HAY...I ELS ESTIC SOMMIÀN,..EN TING ELS PEUS A LA NEVERA PER FER LA TEVA RECEPTA...
PETONETS SUSANNA
M'agrada això que fas d'aplanar els talls de llom. I encara tinc pendent provar aquestes farines de Santa Rita, pel que veig funcionen de meravella!
ResponEliminaHOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaAIXÒ ES FANTASTIC VERITAT ?,..SOBRE TOT SI ES PER RECORDAR BONS MOMENTS...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA ELS I AGRADEN AIXÍ, PRIMETS, PRIMETS,...
TOTES LES QUE ESTIC PROVÀN UN 10...A QUE NO SAPS ON LES COMPRO ??.....DONCS A BLANES, JE,JE EN EL CAPRABO...
PETONETS SUSANNA
Yo no puedo comer la carne de esta manera pero si mi catador y anda que no le gusta ni nada!
ResponEliminaBesitos
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaESTUVIMOS EN AUSTRIA HASTA ALGÚN TIEMPO, Y DICEN QUE ....PARECE SER QUE ELLOS FUERON LOS " INVENTORES" DE ESTA RECETA...NO SE,...PERO LO QUE SI SE ES QUE LA COMÍ UN MONTÓN DE VECES PUES EN LA CARTA DE TODOS LOS RESTAURANTS LA TENIAN......Y COMO LA MIA, RES, DE RES...LO SIENTO POR ELLOS...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA LETICIA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE JUNTO CON UNA ENSALADITA...UN MENÚ RICO, RICO
PETONETS SUSANNA
HOLA NIEVES, GUAPA TU
ResponEliminaYO NORMALMENTE LO HAGO CON CERDO Y CON PECHUGA DE POLLO LAMINADA,..TAMBIEN QUEDAN MUY RICAS
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaNO AQUEST NO PIQUEN QUASI GENS, PERÒ NOMÉS ELS TROVO EN EL CAPRABO PAS EN UN ALTRE LLOC,...ESTÀN DELICIOSOS, A CASA ELS POSEM PER QUASI TOT ARREU
PER CERT LA COCA QUEDA DE 10
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaDOCNS SI, QUEDA MOLT CRUIXENT I BO, VAIG LLEGIR PER AQUI QUE FUNCIONAVA I EL VAIG TROVAR AL CAPRABO, ...
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MUY RICO, Y SOBRE TODO A LOS PEQUEÑOS LES ENCANTA...YA SABES,,,JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA GUAPA TU
ResponEliminaUNA SIN QUESO PARA AMANDA,.--MARCHANDO...
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaNENA, AQUEST CRACKER QUEDA MOLT BE, L´ ANIRÉ PROVAN AMB DIFERENTS PLATS, PERÒ SEGUR QUE M´AGRADARÀ
PETONETS SUSANNA
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaYA VES QUE RICURA...TODOS LOS PRODUCTOS QUE PRUEBO ME GUSTAN MUCHO
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaPUES EL TUYO SIN QUESO,....JE,JE
PERO YA VES QUE PINTA QUEDA,..CON ESTE CRAKER DE "SANTA RITA", MEJOR QUE CON EL PAN RALLADO SIMEPRE
PETONETS SUSANNA
Que rico parece estooo! Pruebo y te cuento! Cariños!!!
ResponEliminaHOLA CLAU, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE TE ENCANTAN, QUEDA MUY JUGOSO POR DENTRO Y CRUJIENTE POR FUERA...
MIL PETONETS SUSANNA