TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 8 de maig del 2012

Pastís de melindros amb crema de xocolate



http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=68

Ingredients
Melindros
Nata per muntar
Tres fulles de gelatina
Xocolate en pols pur ( Tipus Valor)
Un vas de licor al gust o suc de taronja
Un ou

Xocolate negre de cobertura
Xocolate blanca
Fideus de colors


Preparació
En primer lloc farem una crema amb la nata , unes cullerades de xocolate en pols pur i l´ ou batut, deixar reduir treure del foc, afegir les fulles de gelatina que tindrem en remull i reservar.

Posarem els melindros en una safata que cobreixin el fons i les parets, mullarem amb el suc de taronja o licor, amb l´ajuda d´una cullera,  tot seguit abocarem la crema de xocolate, i cobrirem la crema amb una capa de melindros que també haurem remullat, prémer una mica i deixar reposar tapat amb paper film a la nevera.

Passades unes hores desemmotllarem el pastís i el cobrirem amb la xocolate de cobertura que ja haurem desfet, després i farem uns dibuixos amb la xocolate blanca que també tindrem desfeta i adornarem amb uns fideus de colors.

Bon profit

* Un pastís tant fàcil  de fer com deliciós

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

26 comentaris:

  1. Em recorda una mica al tiramisú. Ben fàcil de fer i molt bo.
    Quina col.lecció de pastissos de llaminadures tens, espero que el meu fill no els vegi.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Ummmm, que delicia y además fácil, me gusta mucho, me llevo un trocito para el desayuno de mañana. besos

    ResponElimina
  3. Muy rico, dan ganas de hincarle el diente. Besitos

    ResponElimina
  4. Que pastel más fácil de hacer!! , me ha encantado!!
    Besos!!

    ResponElimina
  5. Encore une superbe délice qui sort de ton blog, ce gâteau me plait beaucoup!

    gros bisous

    ResponElimina
  6. Molt original, Susanna! M'ha fet el pes, aquest pastisset! Petons

    ResponElimina
  7. TUDO QUE LEVA CHOCOLATE AGRADA-ME.
    FICOU LINDO.
    BJS

    ResponElimina
  8. Hola Susanna, que delicia y a estas horas de la tarde, viendo La Riera.
    Un petó

    ResponElimina
  9. Una recepta senzilla i molt bona, me l'apunto per fer amb les mevs nebodes perquè la trobo molt fàcil ;)

    ResponElimina
  10. Ríco y sencillo ! combinación perfecta ! además muy bonita la decoración , tan colorido !
    GERACIAS por la felicitación !
    Besitosss.

    ResponElimina
  11. Hola Susanna!!!!
    Donç sí que sembla fàcil i la veritat es que es veu super bo!!!
    M´apunto la recepta!!!
    Petonets, guapa!!!

    ResponElimina
  12. Un pastel fácil y ricos, que seguro hace las delicias de mis hijas.
    Besos.Lola

    ResponElimina
  13. Los melindros son bizcochos de soletilla?, por lo demás lo entiendo todo. ¡Que rico pastel!.
    Besets

    ResponElimina
  14. Buf! Un timbal de calories però de les bones, eh! M´encanten els melindros amb xoco. Per cert, totes les receptes de llaminadures les trobo maquíssimes. Segueix deleintant-nos amb més.

    ResponElimina
  15. OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!
    Quina bona pintaaaa!!! Segur que estava per llepar-se els dits!!!

    Petonets!!!

    ResponElimina
  16. o quina bona pinta i a mes facil de preparar, jo me'l mejaria ben fresquet havent dinat!

    ResponElimina
  17. Aquest es el tipus de pastís que a casa té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  18. Te molt bona pinta aquest pastis !! Melindros i xocolata u bonissima combinació .
    Petons

    ResponElimina
  19. Debo confesarte que me gustan más los pasteles con bizcocho que los de puras chuches. Éste me encanta, para repetir y repetir hasta que se acabe. Un besote.

    ResponElimina
  20. Susanna , no me extraña que la obra de Gaudí te tenga robadito el corazón !es logico ! a mí me encanta !
    El postre que me preguntas , era una tarta de hojaldre , rellena de crema y nata con fresas ... riquíssima ! fué comprada por mi consu. jijiii , para darnos la bienvenida . Maravillosa mi family catalana !
    Petonets .

    ResponElimina
  21. Hola preciosa!!! (Ara et dic preciosa, je je)
    Doncs gràcies pel teu comentari sobre el kepthup, la veritat és que queda molt bó, i fins i tot m´en recordo que una bloguera de sudamérica em va comentar que ella li posava un aroma fumat (que aquí no sé a on es pot aconseguir)i que això li feia guanyar sabor.
    Bé, ja em diràs.
    i moltes gràcies una altra vegada.
    Adéu, Susanna.

    ResponElimina
  22. Que bo, amb el que m'agrada a mi la xocolata, es senzill de fer però mmm boníssim.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...