Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 8 de maig de 2012

Pastís de melindros amb crema de xocolate



http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=68

Ingredients
Melindros
Nata per muntar
Tres fulles de gelatina
Xocolate en pols pur ( Tipus Valor)
Un vas de licor al gust o suc de taronja
Un ou

Xocolate negre de cobertura
Xocolate blanca
Fideus de colors


Preparació
En primer lloc farem una crema amb la nata , unes cullerades de xocolate en pols pur i l´ ou batut, deixar reduir treure del foc, afegir les fulles de gelatina que tindrem en remull i reservar.

Posarem els melindros en una safata que cobreixin el fons i les parets, mullarem amb el suc de taronja o licor, amb l´ajuda d´una cullera,  tot seguit abocarem la crema de xocolate, i cobrirem la crema amb una capa de melindros que també haurem remullat, prémer una mica i deixar reposar tapat amb paper film a la nevera.

Passades unes hores desemmotllarem el pastís i el cobrirem amb la xocolate de cobertura que ja haurem desfet, després i farem uns dibuixos amb la xocolate blanca que també tindrem desfeta i adornarem amb uns fideus de colors.

Bon profit

* Un pastís tant fàcil  de fer com deliciós

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...