Ingredients
Aletes de pollastre
Un cap d´alls
Ceba
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Una mica de greix de botifarra
Una fulla de llorer
Tomàquet fregit
Un got de conyac -o- vi de cuina
Preparació
Posarem la cassola al foc amb un raig d´oli d´oliva i una cullerada de greix de botifarra, sofregirem les aletes de pollastre una estona, perque la carn tanqui els poros i agafi una mica de color, tot seguir posarem unes cebes pelades i tallades a quarts, la fulla de llorer, condimentar amb sal i pebre al gust, el cap d´alls sencers, i deixarem que es vagi fen a foc suau, no indiqum temps perque dependrá de la quantit, quan ja tingui el seu color daurat, abocar el vas de conyac ´- o- vi de cuina i tomàquet fregit, remenar que quedi tot integrat i deixar cuinar una estona més fins que la salsa quedi espessa.
Es pot acompanyar d`unes patates, una amanida, arròs bullit.....
* Fer amb antelació i reposar encara es més bo
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna