Ingredients
Endívies
Endívies
Formatge
tallat a daus o llesques ( en aquest cas de vaca )
Plàtan
tallat a rodanxes
Snacks (
fruits secs variats )
LLom
curat a la pebre tallat a rodanxes
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Preparació
Disposarem
sobre una safata les fulles d´endívies senceres, distribuir per
sobre la resta d´ingredients ( menys els snacks qu´ els posarem al
final ) amanirem amb una vinagreta d´oli, sal, pebre i vinagre.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna