Cigrons bullits
Tomàquet fregit
Pastanaga
LLom de porc tallat a rodanxes primes ( o a tires, al gust )
Ceba
Sal
Pebre
Un got de vi de cuina
Oli d´oliva
Fulles de llorer
Aigua -o- brou
Un cap d´alls
Preparació
Sofregir la ceba tallada petita, el cap d´alls, la pastanaga pelada talla a bastonets i les fulles de llorer.
Mentre per no perdre temps, en una altre paella sofregir una mica el llom amb oli d´oliva.
Quan la ceba començi a daurar, afegir el llom, els cigrons, el got de vi, el tomàquet fregit, remenar, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar una estoneta, despres li abocarem un raig d´aigua, i deixarem que espesseixi la salsa.
Reposar es encara molt més bo
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna