Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 2 de maig de 2017

Wok d´arròs amb falses mandonguilles de salsitxa, pastanaga i espàrrecs


Ingredients
Arròs que ja haurem bullit amb antelació
Salsitxes que poden ser de porc o pollastre ( aixó al vostre gust )
Espàrrecs
Pastanaga
Sal
Pebre
Oli d´oliva

Preparació
Tallarem les salsitxes a rodanxes molt primes amb unes tijores,  trossejarem els espàrrecs i ratllarem la pastanaga. 

En un wok i posarem la mateixa quantitat d´oli que d´aigua, i abocarem la pastanaga, els espàrrecs i les rodanxes de salsitxa que en cuinarse quedaran en forma de petites boles com si fosin mandonguilles, o deixarem coure una estona fins que els espàrrecs estiguin fets, seguidament i afeguirem l´arròs que ja tenim bullit i sense aigua, remenar que tots els ingredients s´integrin, condimentar amb sal i pebre al gust.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...