Una làmina de pasta de full rectangular
5 ous
2 cullerades soperes de Maizena
250 grams de nata liquida
1 pessic de sal
2 cullerades soperes de sucre
1c.petita de canyella
Una mica de sucre de canya
Pomes
Préssecs
Preparació
Preescalfar el forn a 200 graus.
Col.locar la lamina de pasta de full amb el seu mateix paper vegetal sobre una safata apta per anar al forn.
A tot voltant aixecarem un margen de pasta de uns 2 cm d´alçada, que ens ajudará que no s´ens escapi el batut que seguidamente prepararem.
Posarem en un bol els ous, la maizena, la nata liquida, la sal, el sucre i la canyella, batre i reservar.
Pelem les pomes, els préssecs, els tallem a grills i els col.locarem al voltant de la base " ajudaran a fet que les parets s´aguantin de peu ", seguirem posan la reste de la fruta fins arribar al centre, tot ara abocarem el batut que tenim reservat per sobre, ensucrarem les parets amb aquell sucre de canya que teniem reservar, i al forn.
Fornejar per espai d´uns 30 a 35 minuts, dependrà del vostre forn.
Refredar sobre una reixeta...i a gaudir.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna