Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 2 de maig de 2017

Amanida tèbia d´endívies, pit de pollastre, nabius, ou dur i olives


Ingredients
Endívies
Nabius
Pit de pollastre
Olives
Ou dur
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès

Preparació
Cuinar primer el pit de pollastre a la planxa.

Mentre podem preparar la resta d´ingredients per fer l ´amanida, disposarem les fulles d´endívia en una safata de servir, tallarem els ous a rodanxes.

Quan el pit de pollastre estigui cuit sense deixar que es refredi, el tallarem a tires o daus...aixó al vostre gust, el disposarem per sobre de les fulles d´endívia, aixì com la reste dels ingredients, condimentarem amb una bona vinagreta de sal, pebre, oli i vinagre...i a gaudir.

Bon profit.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...