Ingredients
Endívies
Nabius
Pit de pollastre
Olives
Ou dur
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Preparació
Cuinar primer el pit de pollastre a la planxa.
Mentre podem preparar la resta d´ingredients per fer l ´amanida, disposarem les fulles d´endívia en una safata de servir, tallarem els ous a rodanxes.
Quan el pit de pollastre estigui cuit sense deixar que es refredi, el tallarem a tires o daus...aixó al vostre gust, el disposarem per sobre de les fulles d´endívia, aixì com la reste dels ingredients, condimentarem amb una bona vinagreta de sal, pebre, oli i vinagre...i a gaudir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna