Ingredients
Aletes de pollastre (també podem utilitzar un pollastre sencer i trossejat)
Unes fulles de llorer
Ceba
Tomàquet
Un cap d'alls
Oli d'oliva
Aletes de pollastre (també podem utilitzar un pollastre sencer i trossejat)
Unes fulles de llorer
Ceba
Tomàquet
Un cap d'alls
Oli d'oliva
Prunes
Bolets
Sal
Pebre
Un got de vi blanc
Bolets
Sal
Pebre
Un got de vi blanc
Preparació
En primer lloc posarem els prunes en un bol amb aigua calenta i deixarem que s´hidratin.
Mentre daurarem les aletes en una paella amb oli d'oliva, les retirem i repetim l'operació amb els bolets, sofregir una mica i els reservem.
En el mateix oli sofregirem la ceba tallada
petita i el tomàquet ratllat juntament amb un parell de fulles de
llorer i el cap d´alls, despres afegirem al sofregit el pollastre i els bolets, així com el got de vi blanc que tenim reservat, barrejar tot
i deixarem coure a foc mitjà / lent una estona, assaonat amb sal i
pebre al gust, al final i posarem les prunes hidratades i ben escorregudes.
És
un plat que pot preparar-se amb antelació i només escalfar l'últim
moment abans de servir, encara està més gustós.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna