Ingredients
Lloms de bacallà dessalats
Oli de gira.sol per fregir
Pebre negra
Pebre vermell dolç
Farina de tempura
Aigua molt freda
Bastonets de fusta per formar les " banderilles "
( Inicialment no i posarem sal ja que el bacallà en porta )
Preparació
En un recipient posarem dues culleradetes de pebre vermell, una mica de pebre negra, la farina i anirem afegìnt aigua freda poc a poc fins aconseguir una barreja mes aviat lleugera, ( si ens queda la cullera napada vol dir que està a punt.), mentre preparem el bacallà reservar ala nevera perquè s´ens mantingui la massa freda )
Tallarem el bacallà a quadradets intentant que tots ens quedin més o menys de la mateixa mida, abocar les tais a la massa que tenim a la nevera i remenar d¡fins que ens quedin ben cobert amb el preparat.
Ara només ens falta fer les "banderilles " amb els bastonets d efusta que tenim reservats i fregir a tandes amb abundant oli calent, escòrrer sobre una reixella i servir calents.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna
Que bo i cruixent aquest bacallà que has fet avui Susanna.
ResponEliminaBona nit guapa.
HOLA ANNA, GUAPA TU..
ResponEliminaI JO QU´EM PENSAVA QU´ESTAVA SOLA,...JE,JE ENCARE TU PER AQUI,...TAMPOC TENS SON, ?...
ESTAVA CONTESTÀN CORREO, DONCS DEMÀ NO PODRÉ PAS POSAR-MI FINS A LA NIT, I JA TING LA FEINA FETA...
AIXI QUE T´AGRADA LA RECEPTA ??, DONCS COM SEMPRE FACIL I BONA.
MIL PETONETS GUAPA TU, BONA NIT SUSANNA
I love bacallà.
ResponEliminaMolt resultona, el que passa es que si la poso en carmanyola perd cruixent... l'haurè de fer un cap de setmana.
Qué bacalao más rico, Susanna!!!! Me encanta. Un besito y feliz semana!
ResponEliminaHOLA STARBASE, QUE TAL ?
ResponEliminaDONCS SI, LA VERITAT , COM MÉS BO ESTÁ ES ACAVAT DE FER, CRUIXENT I CALENT...VAL LA PENA QU´EL FAÇIS, LA TEMPURA DONA UN CRUIX ESPECIAL,..JO DES DE QUE LA VAIG DESCOBRIR LA UTILITZO MOLT MÉS QUE LA FARINA...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANGIE, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE EL BACALAO ESTA DIVINO DE CUALQUIER MANERA,...SERÁ QUE NO TIENE RECETAS EL PECECITO ESTE,....POR CIERTO TE HE TOMADO LA RECETA DE LAS PATATAS CON COSTILLA ADOBADA PARA PROBARLA, NUNCA LA HE HECHO ASÍ, Y TIENE MUY BUENA PINTA, TE CUENTO...
PETONETS SUSANNA
Uyyyyyyyyyyyyyyyyyy... qué rico!!!!!!! Yo quiero una brochetita de esas que has puesto!. Parece que nos hemos puesto d eacuerdo unas cuantas en subir recetas con pescado... Sano y delicioso, verdad?.
ResponEliminaUn besote
Mare con lo que me gusta el bacala y las frituras en tempura.... esto me lo preparo enseguidita.
ResponEliminaLo de la fritura en aceite de girasol es porque a tí te gusta mas o porque sale diferente la fritura?.
Un besote
Me gusta mucho el bacalao y preparado así debe estar buenísimo. Seguro que lo pruebo.
ResponEliminaUn beso.
susanna, el bacallá per a mi és extraordinari, yó el prepare també fregit peró tan sols el passe per óu batut y farina, la propera vegada el faré a la tégua manera...de segur que cal estar molt mitllor.......grásies......pac
ResponEliminaHOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE EL BACALAO ES UNO DE LOS PESCADOS QUE MÁS NOS GUSTA EN CASA
PETONETS SUSANNA
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaYO PARTICULARMENTE TODO LO QUE SON FRITURAS Y REBOZADOS PREFIERO HACERLO CON ACEITE DE GIRASOL DE CALIDAD, CLARO ESTÁ, BAJO MI PUNTO DE VISTA CREO QUE QUEDA MENOS GRASO, Y MÁS LIGERO DE SABOR,...CLARO QUE ESTO ES AL GUSTO DEL CONSUMIDOR.
MIL PETONETS GUAPA, SUSANNA
HOLA NIEVES, GUAPA TU
ResponEliminaME ALEGRO QUE TE GUSTE LA RECETA, YA VES QUE NO ES NADA COMPLICADA, DELICIOSA, Y SEGURO QUE EN CASA LES ENCANTA, ADEMÁS PARA COMERLO NI TE MANCHAS.
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, BON DIA I BONA HORA
ResponEliminaDONCS LA PROPERA VEGADA EL PROVI DE FER AIXÍ, SEGUR QUE LI AGRADARÁ, QUEDA MOLT MÉS LLEUGER AMB LA FARINA DE TEMPURA...
PETONETS SUSANNA
Susanna, un bacalao estupendo. No me dejaría ninguna banderilla sin comer.
ResponEliminaSaludos
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaESTO MISMO PASÓ EN CASA..JE,JE..SI NO ESTOY ALERTA CASI NO ME DEJAN NI PROBARLO....MEJOR ASÍ, QUIERE DECIR QUE LES GUSTA...
PETONETS SUSANNA
Aaayyyy...que rico!! De buena gana me comería yo una brochetita de estas..ummmm...
ResponEliminaBesitos guaapaa!!
Holaaaa, qué buenísimaaasss!! me ha encantado esta receta!
ResponEliminaUn besooo
que buena idea!!! la copio :)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MUY RICO CON EL PUNTO DEL PIMENTÓN..YO USO EL DULCE, PERO A QUIEN LE GUSTE PICANTE.YA SABE
PETONETS SUSANNA
HOLA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaGRACÍAS POR VISITARME, PUES SI ES UNA BUENA RECETA, LIGERA, RAPIDA, DIVINA, YO ENCANTADA DE QUE TE GUSTE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaCONTENTA DE QUE TE GUSTE, PUES AQUI ESTÁ A TU ENTERA DISPOSICIÓN POR SI QUIERES HACERLA..
MIL PETONETS SUSANNA
Sencillamente ideal esta receta Susana. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU,
ResponEliminaIDELA, DELICIOSA, Y RAPIDA,.....QUE NO QUIERES ESTAR DEMASIADO RATO EN LA COCINA....PUES UNAS BANDERILLAS DE RICO BACALAO...
PETONETS SUSANNA
Quina forma mes bona de cuinar el bacallà, recepta pendent de fer
ResponEliminaPetons
HOLA, GUAPA TU, BONA NIT , MOLT FREDA NIT,..
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA, APA DONCS, JA LA POTS PENDRE, I ESTARÈ MOLT CONTENTA QUE LA CUINIS,
PETONETS SUSANNA