Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 7 de març de 2010

Bacallà a la tempura



Ingredients
Lloms de bacallà dessalats
Oli de gira.sol per fregir
Pebre negra
Pebre vermell dolç
Farina de tempura
Aigua molt freda
Bastonets de fusta per formar les " banderilles "
( Inicialment no i posarem sal ja que el bacallà en porta )

Preparació
En un recipient posarem dues culleradetes de pebre vermell, una mica de pebre negra, la farina i anirem afegìnt aigua freda poc a poc fins aconseguir una barreja mes aviat lleugera, ( si ens queda la cullera napada vol dir que està a punt.), mentre preparem el bacallà reservar ala nevera perquè s´ens mantingui la massa freda )

Tallarem el bacallà  a quadradets intentant que tots ens quedin més o menys de la mateixa mida, abocar les tais a la massa que tenim a la nevera i remenar d¡fins que ens quedin ben cobert amb el preparat.

Ara només ens falta fer les "banderilles " amb els bastonets d efusta que tenim reservats i fregir a tandes amb abundant oli calent, escòrrer sobre una reixella i servir calents.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog   http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...